Cultural

Ema Daniela Viziru este răsfățată de soțul ei celebru. Ce spune Lucian Viziru despre căsnicie și provocările vieții de familie

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ema Daniela Viziru este răsfățată de soțul ei celebru. Ce spune Lucian Viziru despre căsnicie și provocările vieții de familie
Ema Daniela Viziru are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, îndrăgitul actor Lucian Viziru.

Ema Daniela Viziru este răsfățată de soțul ei celebru. Aceasta are un mariaj fericit de mulți ani alături de nimeni altul decât Lucian Viziru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau în liceu, iar de atunci sunt de nedespărțit. Partenera de viață a actorului are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Iată ce spune Lucian Viziru despre căsnicie și provocările vieții de familie.

Ema Daniela Viziru este răsfățată de soțul ei celebru

Ema Daniela și Lucian Viziru formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună un băiat, pe Mihai Adrian, de care sunt tare mândri. Soția lui Lucian Viziru are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață și se declară o femeie împlinită. Cei doi au locuit ani buni în Germania unde s-au reinventat pe plan profesional. Actorul s-a dedicat tenisului, iar partenera sa a lucrat ca nutriționist.

Lucian Viziru și soția lui au revenit în România, iar în prezent se bucură din plin de realizările deosebite și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Ema Viziru a dezvăluit cu ce se ocupă de când s-a întors în țară, mărturisind care au fost marile provocări din carieră.

„Eu la bază am studii de Drept şi experienţă în business consulting, dar acolo făcusem un curs online în engleză şi lucram ca nutriţionist. Şi, stând pe internet, am găsit un job în România care se plia pe toate calităţile mele. Şi, dacă tot mi-am updatat CV-ul când am aplicat pentru jobul acela, m-am uitat să văd cine ce mai caută. Iar jobul pe care îl am acum a fost a doua variantă. Lucrez cu un investitor grec şi sunt mâna lui dreaptă în România. Şeful meu e un om extraordinar, e corect, am multe de învăţat de la el şi i-am spus că vreau să fac un milion de euro în cinci ani.”, a declarat aceasta.

Ema Viziru este răsfățată de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii de familie, spre încântarea publicului. Și celebra actriță Crina Matei se bucură din plin de succes la vârsta sa și se află într-o formă fizică de invidiat. Artista arată spectaculos și atrage multe priviri atunci când apare în lumina reflectoarelor.

O altă vedetă care se declară o femeie împlinită la vârsta de 37 de ani este Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Aceasta radiază de fericire de când este mamă și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață celebru.

Cum a cucerit-o celebrul actor pe frumoasa lui parteneră de viață

Lucian Viziru și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de pe vremea când erau în liceu. Actorul s-a îndrăgostit imediat de Ema și a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, fără a-i oferi acesteia un inel de logodnă.

,,Eu îmi aduc atât aminte, eu stăteam cu capul în poala ei și am văzut la un moment dat o stea căzătoare. Am zis: ‘Ce dorință să îmi pun? Vreau ca cea de lângă mine să fie nevasta mea.’ Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc. Pur și simplu, nu știu ce m-a apucat și am simțit că trebuie să o cer de soție. Dar, din păcate, fără inel, motiv pentru care i l-am oferit abia acum 3 zile.”, a mărturisit actorul.

Lucian Viziru are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se mândrește cu aceasta. Artistul a dezvăluit că a avut parte de multe provocări în mariaj, la un moment dat fiind nevoit să rămână în Germania pentru o perioadă, iar soția sa a revenit în țară. Se pare că actorul nu a rezistat prea mult și a decis să se întorcă în România pentru a fi împreună cu partenera lui de viață.

,,Nu a fost ușor să stau fără Ema, ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo. Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia.

Ea a venit prima pentru că își găsise ceva de lucru la nivelul ei de pregătire. Management, da. Acolo a lucrat, dar a lucrat la un restaurant. Știam ce poate, ce potențial are. Despre asta e vorba, era păcat să se irosească. Am convenit că pleacă ea, iar apoi ne întoarcem și noi. (…) Sunt bucuros că am făcut acest pas, mi-a fost dor de România, există multe oportunități pentru noi ca familie.”, a declarat actorul.

Ema Daniela Viziru are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, îndrăgitul actor Lucian Viziru. Cei doi au o căsnicie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți.

Adauga un comentariu