Cancan ultimă oră

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu
Gabriela Cristea (46 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani)

Gabriela Cristea (46 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani).

În prezent, Gabriela moderează emisiunea Mireasa, urzeala soacrelor, difuzată de Antena Stars. Totodată, întreaga familie apare în reality-show-ul Fetele lui Tavi. De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu În cadrul unui eveniment monden, surprins și difuzat în cadrul emisiunii Fetele lui Tavi, Cristina Șișcanu (36 de ani) a observat că Gabriela Cristea nu-și poartă verigheta, deși soțul ei da. Vizibil surprinsă, jurnalista a întrebat-o pe vedeta TV care este motivul.

„N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a spus prezentatoarea de televiziune Cristinei Șișcanu. „Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine și la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală trebuie să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață. Ar mai fi și altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, declara Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz.

„Întâlnirea cu el [Tavi] mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria și Gabriela Cristea în mediul online, în 2019.

Adauga un comentariu