Cultural

De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus adevărul

Publicat: 01 nov. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus adevărul
La un an de la scandal, Anamaria Prodan a spus de ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf

După mai multe luni de la eveniment, Anamaria Prodan spune de ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf. Conflictul violent dintre Prodanca și Reghe a avut loc chiar în fața vilei impresarei de la Snagov, unde ea a fost filmată în timp ce îl ataca fizic pe fostul soț, lovindu-l și zgâriindu-l pe față cu unghiile.

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost înregistrată pe cameră și imaginile din conflictul lor au devenit virale în acel moment.

Reghe a prezentat vânătăi și zgârieturi pe față mult timp după incident. Autoritățile au emis două ordine provizorii de protecție și au deschis trei dosare penale în urma acestui conflict.

De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

La un an de la incidentul notabil, care s-a încheiat la Poliție, Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri cu privire la motivele care au dus la izbucnirea scandalului între ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara afirmă că frustrarea ei a fost factorul determinant în conflictul violent cu Reghe.

Mai exact, reputația ei a avut de suferit în urma aventurilor extraconjugale ale fostului soț.

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta.

Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?’, a spus impresara, în podcastul „Tare de tot’, al lui Viorel Grigoroiu.

Conform informațiilor prezentate de Click!, reiese că motivul conflictului dintre cei doi ar fi fost legat de faptul că Reghecampf i-ar fi solicitat explicații Anamariei Prodan în legătură cu mesajele pe care le-ar fi trimis la botezul fiului său Liam, în care tehnicianul ar fi fost defăimat.

Conform sursei, discuția din stradă ar fi escaladat și a dus la un scandal și chiar la o confruntare fizică. De asemenea, antrenorul s-ar fi supărat și pentru acuzația adusă de Anamaria Prodan că ar fi sustras bunuri de valoare din casa lor.

Anamaria Prodan a fost criticată dur de Vica Blochina

Anamaria Prodan a fost supusă criticilor dure din partea Vicăi Blochina din cauza contentului postat pe rețelele sociale. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu cunoaște de ce impresară căuta să creeze impresia unei vieți perfecte pe platformele de socializare, în timp ce în realitate lucruri stau diferite.

„Avem așa o chestie, vedem oamenii la televizor, care râd tot timpul, se îmbracă frumos, zâmbesc. Când vin acasă, 80% din vedetele pe care le vedem la televizor și pe care eu le cunosc, sunt cu gluga în cap și cu depresie. Dar la televizor zâmbim și ne prefacem și pe Instagram. Acolo e o vrăjeală. Pe Instagram la fel. Ai să vezi că 99% din cazuri, ce vedem pe Instagram, viață frumoasă, soț, copii, aia îl înșală pe ăla, 100%. Aia îl înșală pe ăla, copilul nu știu al cui este de fapt. Deci nu e nimic real. Uite, exemplu, Anamaria Prodan. Mi se pare cel mai bun exemplu care există pe planeta asta. Pe Instagram, Doamne, familie, iubit, soarele meu. Pentru ce să faci lucrul ăsta, că nu înțeleg. Am întrebat-o și pe ea: pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici?. Uite, ai ofticat, uite ce ai pățit! Atragi multe și pățești așa”, a declarat Vica Blochina pentru kfetele.ro.

La un an de la scandal, Anamaria Prodan a spus de ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf.

Comentarii
  • De ce s-a bătut?? Pentru că atâta știe, idioata asta!! Asta nu se mai poate numi femeie. Este caricatura secolului XXI, nu mi-a fost dat să mai văd o astfel de ”femeie”, și nu-mi imaginez cum a putut omul acela să trăiască lângă un astfel de specimen.

Adauga un comentariu