WoW!

De ce să apeşi pe degetator arătător timp de 1 minut

Publicat: 26 mart. 2020

Nu este nevoie să îţi umpli corpul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere că există metode mai sigure şi naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mâinile noastre. Vezi mai jos cum:

  • Degetul mare este conectat cu plămânii şi inimă. Dacă bătăile inimii sunt galopante, freacă degetul mare şi trage-l. Bătăile inimii ar trebui să se calmeze.
  • Degetul arătător este conectat cu stomacul şi colonul. Pentru a scăpa de constipaţie sau de durerile abdominale, apasă-l şi freacă-l timp de un minut, înainte de a trage de el. Ar trebui să te simţi mai bine, în scurt timp.
  • Degetul mijlociu se află în legătură cu intestinele subţiri, cu inima, sângele şi sistemul respirator. Ori de câte ori te simţi ameţit, sau îţi este greaţă sau suferi de insomnie, întinde degetul mijlociu şi freacă-l.
  • Inelarul are o semnificaţie aparte pentru starea de spirit. Pentru a preveni depresia, doar masează degetul.
  • Degetul mic este relaţionat rinichilor, precum şi durerilor de gât şi de cap. Masează-l şi te vei simţi mult mai bine.

Palmele se găsesc în legătură directă cu sistemul nervos. Pentru a-ţi proteja starea ta psihică, pur şi simplu bate din palme. În acest fel, circulaţia se va îmbunătăţi, şi te vei simţi mult mai bine.loading...

Adauga un comentariu