Cancan ultimă oră

De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală: „Pentru mine a fost foarte simplu”

Publicat: 11 mai 2022
Sanda Ladoși cu un sacou negru
solista a ales homeschooling-ul pentru Bogdan și Ioana, cei doi copii ai ei și ai lui Ștefan Tache

Sanda Ladoși a luat o decizie care, pentru mulți dintre părinți, a fost greu de digerat în pandemie. De bună voie, fără să fie obligată de restricțiile Covid, care oricum s-au ridicat, solista a ales homeschooling-ul pentru Bogdan și Ioana, cei doi copii ai ei și ai lui Ștefan Tache.

Sanda Ladoși are doi copii minunați, pe Bogdan și Ioana, pe care și i-a dorit din tot sufletul, și care au venit pe lume după ce solista își pierduse orice speranță. A făcut 5 inseminări artificiale și două tratamente de fertilizare in vitro. Iată de ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală!

De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală

Acum, Ioana și Bogdan sunt adolescenți și își văd de școală, dar nu așa cum fac fac ceilalți copii, ci de acasă. Ioana și Bogdan  sunt elevi la Școala Franceză, dar Sanda a ales homeschooling-ul pentru ei, deoarece susține ea, este foarte avantajos.

„Copiii mei încă fac homeschooling și sunt prinsă cu ei, nu prea am timp liber. Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România, deși nu cred că ar fi fost deloc rău să existe o școală acasă reglementată, ca acei copii care au fost vitregiți de situație să poată beneficia de cursivitate în educație. Pentru mine a fost foarte simplu să-i transfer în homeschooling, pentru că la școala la care învață ei există un astfel de sistem internațional. Funcționeză foarte bine de ceva timp și din foarte multe puncte de vedere este avantajos”, a dezvăluit solista, pentru Click!.

Sanda Ladoși: „Amândoi copiii fac activități extrașcolare și atunci încerc să le echilibrez”

Solista a admis însă că există și un incovenient, și anume lipsa interacțiunii cu copiii de vârsta lor, dar a găsit o soluție și pentru asta.

„Singurul lucru este că cei sunt vitregiți de societatea din școală, dar amândoi copiii fac activități extrașcolare și atunci încerc să le echilibrez. Au activitățile acelea, vin copii la noi, mai merg ei la alți copii. Au ieșirile lor, totuși să nu se rupă, asta e scopul”, a mai spus artista, pentru Click!.
Adauga un comentariu