Cancan ultimă oră

De necrezut! Câți lei costă o rochie de seară în magazinul Biancăi Drăgușanu

Publicat: 15 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De necrezut Câți lei costă o rochie de seară în magazinul Biancăi Drăgușanu
Bianca Drăgușanu deține un magazin cu rochii pentru toate gusturile, iar prețurile articolelor vestimentare variază

Bianca Drăgușanu se implică trup și suflet în afacerea pe care o are. Vedeta deține un magazin cu rochii pentru toate gusturile, iar prețurile articolelor vestimentare variază.

Rochii de zi, de seară sau de mireasă… toate pot fi găsite în magazinul Biancăi Drăgușanu. Pasionată de lucruri de calitate, blondina folosește materiale fine pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor cele mai spectaculoase creații.

Fie că este vorba despre rochii lungi sau scurte, decoltate, cu diferite modele, Bianca Drăgușanu creează rochii de seară pentru toate gusturile. Iar prețul unei astfel de piese începe de la 900 de lei și ajunge până la 3250 de lei, ultima fiind cea mai scumpă din această categorie.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

După ce și-a operat nasul și și-a armonizat trăsăturile faciale prin procedura denumită ”jawline”, Bianca Drăgușanu s-a tunat din nou. A ajuns în cabinetul medicului estetician și a decis să apeleze la procedura numită ”cat eye”, cu fire.

”Cat eyes” este o procedură foarte râvnită de vedetele din showbiz-ul românesc și nu numai. Intervenția durează câteva minute prin punerea unor fire sub piele. Efectul va fi vizibil în doar câteva zile, iar întreg procesul costă în jur de 2500 de euro.

Adauga un comentariu