Eveniment-Social

Debutează prima ediție a galei premiilor muzicale „Bomboana pe Colivă”. Vor fi premiate cele mai proaste melodii și prestații artistice

Publicat: 10 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Debutează prima ediție a galei premiilor muzicale Bomboana pe Colivă. Vor fi premiate cele mai proaste melodii și prestații artistice
Organizatorii evenimentului au pregătit deja trofeele pentru câștigători

Un nou concept va debuta în acest an în România, este vorba despre gala premiilor muzicale „Bomboana pe Colivă”. Vor fi alese cele mai nereușite melodii din industria muzicală românească, dar și cele mai slabe prestații ale artiștilor

Prima ediție a evenimentului va avea loc în ziua de luni, 1 aprilie 2024, la clubul The Pub – Universitatea din București. Comitetul muzical va analiza cele mai slabe prestații muzicale din România pentru anul 2023 și va acorda cele mai „râvnite” premii. Conceptul este asemănător cu gala premiilor „Zmeura de Aur” din SUA.

Debutează gala premiilor muzicale „Bomboana pe Colivă”

Comitetul muzical este format din Gabriel Andrieș (producător muzical, interpret); Gina Stroian (producător de televiziune); Ilie Stoian (compozitor, interpret, jurnalist); Dan Creimerman (compozitor, interpret); Romanița Filipescu (specialist PR) și Radu Gorgu (manager The Pub). Gala are caracter de pamflet și trebuie tratată ca atare. De altfel, de asta a fost aleasă și ziua de 1 aprilie. Va fi o atenționare amicală a producătorilor, compozitorilor, interpreților, difuzorilor, organizatorilor de evenimente muzicale și instituțiilor media. Organizatorii vor să atragă atenția ascultătorilor față de nivelul inacceptabil al calității muzicii din România.

„Ideea a fost a lui Gabriel Andrieș, chiar discutam despre situația în care este industria muzicală din România. De atunci, ne-am hotărât că trebuie să facem un astfel de eveniment. Suntem oameni care suntem în industrie de zeci de ani, avem o școală în spate, iar inevitabil mai auzim și noi aberațiile care apar pe la radio. Eu am lucrat mulți ani, făceam coloana sonoră la filme, însă, acum, niciunul dintre noi nu mai facem, propriu-zis, bani din muzică”, a transmis Ilie Stoian, unul dintre organizatorii evenimentului.

Membrii juriului sunt profesioniști de primă mână

Juriul va fi format din specialiști în muzică ce au o mare experiență în România. Componența va rămâne anonimă. Organizatorii preconizează că melodiile din genul pop-dance vor fi cele mai nominalizate, având în vedere preferințele publicului românesc. La gală vor fi acordate premii pentru șapte categorii: Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru interpretare feminină, Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru interpretare masculină, Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru interpretare în duet/grup, Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru textul unei melodii, Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru come-back muzical, Premiul „Bomboana pe Colivă” pentru prestație live, Premiul „Veșnica Pomenire” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin trei categorii menționate.

„Avem pregătite și trofeele, vor fi în formă de colivă și vom aduce o bilă supradimensionată care va reprezenta bomboana. Vă asigur că juriul va fi format doar din oameni care au studii în muzică, profesori de seamă”, a mai precizat Ilie Stoian.

Pe 1 aprilie 2024, începe gala premiilor muzicale „Bomboana pe Colivă”, unde cele mai proaste melodii vor fi premiate.

Comentarii
Adauga un comentariu