Sport

Decizie finală! FRF a hotărât ce face cu Mirel Rădoi după o întâlnire de gradul zero cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță!

Publicat: 05 apr. 2021
Mirel rădoi, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță și-au arătat susținerea față de Mirel Rădoi care va fi, în continuare, selecționerul naționalei României, în ciuda startului ratat din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Soarta selecționerului naționalei României, Mirel Rădoi, a fost decisă, în ziua în care tricolorii au venit din Armenia. Antrenorul s-a întâlnit cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și directorul tehnic al federației, Mihai Stoichiță, care și-au arătat susținerea față de el.
Mirel Rădoi va fi, în continuare, selecționerul naționalei României, în ciuda startului ratat din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Mirel Rădoi mai are contract cu FRF până în luna decembrie a anului 2022

Informația a fost furnizată de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

„Se bucură de susținerea federației. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu și Stoichiță. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, și a primit susținerea celor doi, a federației. Da, rămâne la națională. Da, rămâne selecționerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-și analizeze fiecare faptele bune și fiecare ce a făcut”, a anunțat Andrei Vochin.

Mirel Rădoi mai are contract cu FRF până în decembrie 2022 și are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Actualul selecționer a ratat deja calificarea la EURO.

„(n.r.- Jucătorii nu-l ascultă?) și dacă aș avea părerea asta, nu aș rosti-o public. Problemele de comunicare trebuiau rostite altfel. Mereu se pleacă de la un entuziasm extraordinar, apoi, indiferent de antrenor, rostești astfel de fraze. E o problemă de comunicare. Trebuie să te gândești la ce daune poți provoca mai devreme sau mai târziu cu astfel de declarații. În primul rând, nu e bine pentru tine. Dacă jucătorii nu sunt capabili să înțeleagă, înseamnă că e o problemă la tine. Dar la U21 aceiași jucători au înțeles”, a mai spus Andrei Vochin.

Naționala României, în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022

Naționala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. De cealaltă parte, Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul loc al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, și Germania, locul al treilea, ambele cu șase puncte.
Cu Mirel Rădoi în funcția de selecționer, naționala României a înregistrat următoarele rezultate în drumul spre Cupa Mondială din 2022: victorie cu 3-2 în fața Macedoniei de Nord și înfrângeri cu Germania și Armenia, 0-1, respectiv 2-3.
Adauga un comentariu