Sport

Decizie neașteptată, ce antrenor ar putea prelua echipa finanțată de către Gigi Becali

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizie neașteptată ce antrenor ar putea prelua echipa finanțată de către Gigi Becali
Antrenor surpiză pentru FCSB, Gigi Becali îl așteaptă pe Marius Șumudică pe banca tehnică

Patronul echipei de fotbal FCSB, a ajuns la al 6-lea an la rând în care ratează campionatul, iar Gigi Becali a apelat la un antrenor de top pentru a putea lua campionatul în sezonul viitor. Numele surpriză care ar urma să fie pe banca tehnică a FCSB-ului este a lui Marius Șumudică .

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat în cadrul unei emisiuni tv numele antrenorului pe care îl aşteaptă să ia campionatul în sezonul viitor şi să califice echipa în grupele Uefa Champions League. Marius Șumudică este antrenorul pe care şi-l doreşte milionarul din Pipera. Acesta a vorbit despre ce salariu va încasa tehnicianul dar şi despre prima de 500.000 de euro dacă va califica echipa în grupele Ligii Campionilor.

„Dacă nu vrea să continue, nu pot să-l ţin pe Toni Petrea, nu? Şi atunci a venit de la o chestie d-asta… Îl împrumutasem eu pe Şumi cu zece mii de euro. El tot pleca din ţară… Eu, în glumă, i-am zis să-mi aducă banii. Şi el, în glumă, a zis: Şi din gluma asta… I-am zis Şi a venit la mine, am stabilit şi zis . Şi am zis să fie aşa. (n.r. – dacă este convins că va veni) Nu ştiu dacă s-a răzgândit. Eu ştiu că a venit la mine, am bătut palma, am semnat toate, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul, mâine să-l semneze. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, nu e nicio supărare, nu e moarte de om, dar am stabilit, am negociat ceva.

Gigi Becali este convins ca Marius Sumudica nu va refuza contractul, mai ales că i-a pregătit şi alte bonusuri.

„Nu cred că refuză contractul. I-am propus un contract bun zic eu, 500.000 dacă intră în Champions League şi 200.000 de Europa League şi un contract de aproape… Dacă intră anul ăsta în Conference League ia 25.000, adică ia 20, dar dacă intră în Conference mai ia încă cinci, se adaugă încă cinci, 25.000 de lună. Pentru campionat nu există prime la mine. (n.r. – dacă îi dă mână liberă) Lasă-l să vină şi după aia vorbim asta! Vreţi să-l speriem de acum. Vrei să mă laşi fără antrenor. Lasă-l în pace, să-l ameţesc puţin acum şi după aia vorbim. Să semneze contractul şi un milion dacă reziliază şi după aia nu mai are ce face, e obligat. Sunt convins că putem face treabă împreună. Mi-a zis că lotul e bun, mai vrea 3-4 jucători. Vrea să fie mai mare lotul. I-am zis că-i aduc doi fundaşi centrali şi doi atacanţi. E posbil să aduc trei fundaşi centrali. O să iau doi fundaşi centrali sau trei mari, de 1,90, să dea cu capul. O să-l vând pe Şumudică cu un milion, o să vedeţi! Peste un an îl vând pe Şumudică în Arabia”, a declarat Becali, la DigiSport.

Suporterii FCSB nu-l vor pe Șumudică la echipă

În timpul meciului de miercuri seară, 20 mai 2021, de la Giurgiu, suporterii celor de la FCSB au venit la stadion pentru a protesta, deoarce aceştia nu sunt de acord ca Marius Șumudică să vină la echipa lor de suflet. După meci şi Gigi Becali a avut o reacţie dură la adresă şefului de galerie Gheorghe Mustaţa.

„Nu mă mai cert cu nimeni. Reclamaţie, de aia există miliţia, de aia există jandarmeria, trebuie să se sesizeze, la toate alea, ameninţări pe Internet, nu ştiu cum. Trebuie să se sesizeze, trebuie arestaţi şi gata! De ce să mă cert, ce sunt pe câmp sau suntem în junglă? Poţi să ceri demisia, dar nu-ţi dă nimeni nimic. Dar nu ameniţări, dar nu cutare, ce fac ei… Trebuie arestaţi! Am înţeles că ameninţă jucătorii, nu ştiu, că nu mă uit pe Internet. Uite-l pe Mustaţă! Trimite-i pachete la puşcărie, trimite-i 1.000 de lei pe lună la puşcărie, el ajunge, el vine, el ameninţă, el şi cu ălălaltul.

Gigi Becali a declarat că nu-şi va pune mintea cu Mustaţă şi în cazul în care acesta continuă cu ameninţările, milionarul din Pipera va anunţa poliţia.

„Dacă ar fi să-mi pun mintea cu el, ştii ce se întâmplă cu el, dar nu-mi mai pun mintea. Nu mai stau să-mi pun mintea cu Mustaţă. Pac, la miliţie! O simplă reclamaţie, că el e eliberat condiţionat. Îl mai costă 5-6 ani de puşcărie. Stai, mă, tată la familia ta şi la copiii tăi, vezi-ţi de treaba ta! Mi-e milă de el, avea zece ani condamnare. Dacă nu vă convine, duceţi-vă, mă, tată, la CŞĂ, că eu sunt FCSB! Care e problema? La mine au trecut timpurile, la mine miliţia, legea, reclamaţia face ordine. Mi-am făcut o dată singur, mi-am luat maşina şi am făcut puşcărie. Eu nu mai fac aşa ceva. Ameninţă, pac, miliţia, reclamaţia! Eu dacă aşa m-am obişnuit cu miliţia, zic miliţie. E mai bun şi mai frumos aşa. Vrea să scap de ei (n.r. – de suporterii protestatari), vreau să scap de ăştia, că nu am nevoie de scandaluri”, a afirmat el.

Noua competiţie europeană tot mai atractivă pentru Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit despre premiile noii competiţiei europene, Conference League, unda echipa patronata de el va juca în acest sezon.

„Azi, eu am aflat un lucru extraordinar, de aia l-am luat şi pe Şumudică şi de aia o să bag bani. Calificarea în conferenţa lig grupe este trei milioane două sute. Anul trecut, în Europa League, era două milioane opt sute. Ea devărat, probabil că în Europa League e mai mult, au mărit. Fiecare meci câştigat, 500.000. Calificare de pe locul I, un milion. Deci se pot câştiga 10-12 milioane dacă mergi în primăvară de conferenţa lig. Le-am primit astăzi de la ECA (n.r. – Asociaţia Cluburilor Europene)”, a spus Gigi Becali

Gigi Becali refuzat de un jucător

Un fost jucător al Politehnicii Iaşi, Alexandru Creţu în vârstă de 29 de ani, ar fi ajuns la un acord cu finanţatorul FCSB dar în cele din urmă acesta l-a refuzat pe patronul din Pipera. Patonrul echipei din Liga 1 a declarat că transferul lui Alexandru Creţu e ca şi făcut, dar o decizie de un ultim moment l-a făcut pe internaţionalul român să refuze oferta lui Gigi Becali şi să-şi continuie cariera într-o altă ţară.

„Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate”, a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul lui Alexandru Creţu.

Adauga un comentariu