Secretele istoriei

Decizie radicală luată de regină Elizabeta a II-a

Publicat: 08 nov. 2019

Decizie radicală luată de regină Elizabeta a II-a. O nouă decizie luată de către regina Elizabeta a II-a a surprins pe toată lumea. Aceasta s-a hotărât să nu îşi mai achiziţioneze noi ţinute din blană naturală. Cu toate astea le va purta în continuare pe cele pe care le deţine.

Consilierul personal şi cea care se ocupa de ţinutele reginei a făcut publica informaţia în volumul de memorii „The Other Side of the Coin” al Angelei Kelly.

Decizie radicală luată de regină Elizabeta a II-a

În cartea ce a fost autorizată de către regina, Kelly a scris:

„Dacă Majesatea Să va trebui să participe la un eveniment oficial pe vreme rece, începând din 2019, vor fi folosite ţinute din blană artificială pentru a-i ţine de cald”.

Infromatia a fost confirmată de către un purtător de cuvânt de la palatul Buckingham. Acesta a oferit însă nişte clarificări.

„Pe măsură ce noi ţinute sunt concepute pentru regină, se va folosi doar blană artificială. Nu sugerăm că vor fi înlocuite toate ţinutele din blană naturală care există deja în garderobă sau că regina nu va mai purta blană naturală. Regina va continua să poarte ţinutele care există deja în garderoba să”, a spus purtătorul de cuvânt.

Decizia luată de regină a fost salutată de grupurile pentru protecţia drepturilor animalelor din Marea Britanie.loading...

Adauga un comentariu