Cancan ultimă oră

Delia Matache, dezvăluiri incendiare: „Sunt însărcinată!”

Publicat: 27 sept. 2021

Întrebarea ”De ce nu ai făcut un copil?” a fost de multe ori pe buzele multora din jurul Deliei, mai ales din partea admiratorilor și fanilor. În ediția ”iUmor”, care va apărea sâmbăta viitoare, artista va face o „dezvăluire șocantă” colegilor săi, spunând că este gravidă. Ce reacție, însă, a avut Mihai Bendeac? Se spune despre ei că sunt cei mai buni prieteni.

Mereu hazlie și pusă pe glume, Delia le-a făcut o „surpriză” colegilor săi de la ”iUmor”, show-ul fenomen de la Antena 1. Cu zâmbetul pe buze și doritoare să afle ce reacție ar putea avea ceilalți, cântăreața le-a spus că ar fi… însărcinată! Dar ce reacție a avut Mihai Bendeac în acel moment? Se spune despre ei că sunt cei mai buni prieteni.

Zâmbind, Delia le-a spus colegilor: ”Sunt însărcinată!”. Ei bine, prima persoană care a reacționat la aflarea acestei vești a fost chiar actorul Mihai Bendeac, care, uimit, a întrebat: ”Ești însărcinată?”. Pentru a „întări” vestea, Delia a continuat: ”Am un bebe”. Iar actorul a spus în continuare: ”Matache nu o să mai fie Matache”.

Delia a mărturisit care este motivul pentru care nu a făcut un copil până în acest moment

Delia este una dintre cele mai sincere artiste din țară. În cadrul unui podcast, cântăreața a mărturisit care este motivul pentru care nu a făcut un copil până în acest moment.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Adauga un comentariu