Cultural

Delia si-a prezentat fanilor noii pantofi sport nonconformiști. Ce reactie au avut internautii: „Bărcile”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Delia si-a prezentat fanilor noii pantofi sport nonconformiști. Ce reactie au avut internautii Bărcile
De curând, Delia a postat pe rețelele de socializare o poză cu o pereche nouă de pantofi sport cu care și-a cucerit fanii

Recent, Delia a postat pe rețelele de socializare o poză cu o pereche nouă de pantofi sport, care a stârnit admirația fanilor.

Delia a dat startul vacanței de Paște cu o vizită în Italia, unde a petrecut timp de calitate alături de familia sa. Acum, artista se bucură de frumusețea Elveției, unde explorează zone izolate și mai puțin populate, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Delia si-a prezentat fanilor noii pantofi sport nonconformiști

După o vacanță de Paște minunată petrecută în Italia alături de părinții ei, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au pornit spre o nouă aventură în Elveția. Acolo, cei doi au reușit să cucerească un nou vârf: Muntele Generoso. Delia a împărtășit cu fanii ei experiențele din vacanță, inclusiv achizițiile pe care le-a făcut, stârnind admirația cu o pereche nouă de pantofi sport.

Delia nu a plecat cu mâinile goale în vacanță! Înainte de a porni spre Elveția, artista a postat pe rețelele de socializare o poză cu noii ei pantofi sport, stârnind imediat interesul fanilor. Aceștia sunt de la brandul Balenciaga și pot fi achiziționați de pe site-ul oficial al companiei la un preț de 1.100 de euro, echivalentul a aproximativ 5.473 de lei.

„Mi-am luat bărcile, șalupele”, a spus Delia despre noua ei achiziție.

După ce a stârnit admirația fanilor cu noii ei pantofi sport Balenciaga, Delia a continuat cu un videoclip pe TikTok unde a prezentat alte achiziții recente. Cu umor, artista a lăsat spre final cea mai spectaculoasă achiziție: o pereche de pantofi sport masivi care au atras imediat atenția internauților.

„Deci ăstia sunt numărul 38, cât port eu. N-ai cum, sunt superbi! Nu vreau să aud nimic, nu mă interesează… ‘Ți-ai luat bărcile?’ Da, mi-am luat bărcile, sunt superbi! Cu niște blugi oversized sau niște pantaloni tip costum și cu sacou negru. Și cu ăștia care se văd supradimensionați voit…”, a spus artista în videoclip.

@delia #haultok ♬ original sound – Delia

Delia a dat lovitura cu noua geacă de rafie

Delia a atras din nou atenția fanilor, după ce a ales să poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar câteva sute de lei pentru respectiva geacă, pe care a accesorizat-o și cu o căciulă.

Ținuta excentrică a Deliei este o reinterpretare a sacoșelor tradiționale din rafie, iar geaca sa prezintă același model în carouri ca și celebrele papornițe de altădată. Cu toate acestea, finisajele sunt ale unei piese vestimentare moderne și sofisticate. Pentru a completa look-ul, artista a optat și pentru o căciulă din același material.

De curând, Delia a postat pe rețelele de socializare o poză cu o pereche nouă de pantofi sport cu care și-a cucerit fanii.

Adauga un comentariu