Cancan

Denis Petcu, terorizat de clanul Duduianu! I-au pus taxă pe propria iubită

Publicat: 18 aug. 2020
Denis Petcu, terorizat de clanul Duduianu!
Denis Petcu, terorizat de clanul Duduianu!

Vloggerul Denis Petcu a fost terorizat de clanul Duduianu. Potrivit spuselor acestuia, a avut o altercație cu unul dintre liderii clanului Duduienilor, care a vrut să-l umilească și să-i pună taxă pe amor.

Denis Petcu, este bine cunoscutul în spaţiul virtual pentru vlog-urile şi pieselor sale. Petcu a povestit că în trecut a avut probleme mari cu unul dintre liderii grupării Duduienilor.

Vărul lui Emi Pian, Anaser, l-a sunat într-o seară pe Denis Petcu, după ce acesta a început s devină mai cunoscut, pentru a-i reproșa că a ieșit în oraș cu iubita lui.

Denis Petcu, terorizat de clanul Duduianu!

Interlopul i-a solicitat ”taxă pe amor”, respectiv plata unei sume de bani pentru că i-a ”suflat” iubita. Mai mult, Anaser i-ar fi cerut lui Denis Petcu să îngenuncheze și să-i ceară iertare.

”În urmă cu câțiva ani de zile, am vorbit cu o fată pe Facebook, am ieșit de 2-3 ori, era iubita mea, ne înțelegeam, toate bune și frumoase. După o lună, două luni, eu m-am despărțit de acea fată pentru că nu ne-am mai înțeles. Până aici, nimic anormal.

La o săptămămână după ce m-am despărțit de ea, m-a sunat într-o seară și m-a întrebat dacă vreau să ne vedem, să ieșim pe afară. Am ieșit, deși nu ne împăcasem, îi era dor de mine, ceva de genul ăsta. A doua seară primesc un telefon pe la ora 10. Numărul meu de telefon nu avea de unde să-l aibă decât de la acea fată. Eu, în perioada aia, apărusem într-un scandal la televizor cu Dan Bursuc, și eram cunoscut de toți oamenii.

Eu nu știu ce a vrut omul ăsta de la mine… M-a sunat și mi-a spus: ”dom’le, tu trebuie să-mi faci mie plata și trebuie să-ți ceri iertare de la mine pentru că ai umblat cu gagica mea”…

Fata aia, când era cu mine, în perioada aia, nu-l cunoștea pe el, nu avea nici o treabă. Eu i-am spus în seara aia… ”nu mă mai suna, nu mă mai căuta, pentru că o să sun la 112”. Altă posibilitate nu aveam, eu nu sunt smardoi, trebuia să-i spun să pot să mă apăr.

Vloggerul Denis Petcu a fost terorizat de clanul Duduianu

Apoi îl sună pe un prieten de-al meu foarte cunoscut, nu vreau să-i dau numele că poate el nu vrea să intre în discuția asta… ”Dom’le, cum dau și eu de Denis că uite ce a făcut, s-a dat la gagica mea…” A inventat o poveste de-asta ireală…. ”Și vreau să vină într-o benzinărie să îl pun în genunchi și să-și ceară iertare”…

Și ca să nu vă mai țin pe jar, este vorba despre Anaser Duduianu. Bănuiesc că-l știți cu toții. El m-a pus să stau în genunchi și să-mi cer iertare. Voi vă dați seama, nici dacă ești greșit față de Dumnezeu nu-ți ceri atâta iertare în genunchi.

Mai nou, toi interlopii ăștia sunt pâinea lui Dumnezeu, au făcut doar bine, n-au făcut nimic rău nimănui. Dar ei cum s-au ridicat? Eu am 12 clase, cânt de la 14 ani și nu am reușit să strâng o avere atât de mare”, a povestit Denis Petcu pe canalul său de Youtube.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian

Fraţii lui Emi Pian au fost scoşi din arest și duși la sediul Poliției Capitalei, unde ofițerii Serviciului Omoruri le-au pus în vedere că, în dosarul în care sunt cercetați pentru tentativă de omor se vor face și analize ADN.

Potrivit surselor judiciare, ADN-ul Duduienilor va fi comparat cu urmele găsite de criminaliști pe armele albe ridicate de la fața locului, în special cuțite.

Vasile şi Ciprian Duduianu sunt acuzaţi că, alături de o a treia persoană, l-au fugărit pe Richard Emanuel Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat în picior pe Emi Pian. Cei trei l-ar fi ajuns din urmă pe o stradă din apropiere, unde l-ar fi lovit cu săbii, cuțite, dar și un topor.

Adauga un comentariu