Cancan

Ramona Bădescu a făcut furori în tinerețe cu ipostaze nud. Cum se menține în formă frumoasa vedetă

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Bădescu a făcut furori în tinerețe cu ipostaze nud. Cum se menține în formă frumoasa vedetă
Ramona Bădescu a făcut furori pe vremea când a apărut nud, iar în prezent se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Ramona Bădescu, a făcut furori în tinerețe cu ipostaze nud. Aceasta are o carieră de succes și se declară o femeie împlinită. Actrița și fosta prezentatoare tv atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene cu silueta de invidiat și ținutele provocatoare. Iată cum se menține în formă frumoasa vedetă.

Ramona Bădescu a făcut furori pe vremea când a apărut nud

La vârsta de 53 de ani, Ramona Bădescu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Vedeta a încins imaginația bărbaților încă de la începutul carierei artistice când a apărut nud în câteva scene dintr-un film celebru. Aceasta a refuzat însă sume colosale pentru a poza în revistele pentru bărbați. Ramona Bădescu a primit numeroase propuneri de a realiza pictoriale îndrăznețe chiar și pentru publicațiile din Italia.

,,În Italia, pentru nicio sumă de bani nu am făcut acest pas. Am spus „nu” și am cugetat. Cea mai mare sumă propusă de o revistă a fost 500.000 de euro, însă am refuzat. Până la urmă, femeile sunt la fel, ce am eu au și altele, așa că să le ia pe ele. Dacă aș fi pozat nud, nu mai aveam acum curajul să mă duc la o întâlnire politică. Vreau ca oamenii să mă dezbrace sufletește, nu trupește. Pentru cauze nobile am cântat, am prezentat și am reușit să strâng bani fără să pozez nud.”, a declarat aceasta.

În prezent, Ramona Bădescu se bucură din plin de celebritate și își surprinde fanii cu poze incendiare pe rețelele de socializare. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 53 de ani și pune pe jar inimile bărbaților cu aparițiile sale provocatoare.

O altă vedetă care a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy este Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare a fost criticată pentru pictorialul îndrăzneț și trecutul tumultuos. Cu toate acestea, îndrăgita moderatoare tv nu ține cont de replicile dure ale unora și se bucură din plin de viață alături de soțul ei. Și frumosa actriță Dana Rogoz pozează sexy la vârsta sa, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

Ramona Bădescu se mândrește cu un corp de invidiat la vârsta de 53 de ani. Vedeta are o siluetă perfectă și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Recent, aceasta a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural. Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate. (…)

Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale (îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat etc.) și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță tre­buie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc.”, a precizat frumoasa actriță.

Ramona Bădescu se bucură din plin de viață la vârsta de 53 de ani. Vedeta se declară o femeie fericită și împlinită pe plan personal alături de partenerul ei de viață. Ramona Bădescu a făcut furori pe vremea când a apărut nud, iar în prezent se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu