Titlurile zilei

Derapajele dintr-o anchetă cu multe semne de întrebare. Ce se întâmplă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară? Din momentul în care a fost externată niciun anchetator nu a căutat-o (Exclusiv)

Publicat: 11 sept. 2020
Din momentul în care artista a fost externată și pănă acum, niciun anchetator nu a vizitat-o, deși s-a vehiculat că oamenii legii ar fi încercat să discute cu ea
Ancheta în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară continuă

Derapaje de neînțeles în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Din momentul în care artista a fost externată, niciun anchetator nu a căutat-o. La un moment dat au apărut informații în spațiul public care spuneau că anchetatorii au fost acasă la mezzosoprană în Aroneanu, însă aceasta din momentul accidentului și până în momentul de față nu s-a mai întors acolo. Oficial, ancheta este în desfășurare, însă nimeni nu poate spune când se va termina. Între timp artista a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale

Derapaje în ancheta ce ar trebui să clarifice ce s-a întâmplat cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. În urmă cu câteva luni, Iașul avea să fie zguduit de o veste care a căzut ca un trăznet. Maria Macsim Nicoară, o artistă extrem de îndrăgită avea să sufere un accident cumplit. A căzut pe scări sau cel puțin asta a fost prima variantă luată în calcul. Ulterior, după ce a ceasta a ajuns în stare critică la spital, oamenii legii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal în REM pentru tentativă la omor. După ce accidentul mezzosopranei a ajuns în media, părerile au fost împărțite. Mulți au arătat cu degetul spre soțul mezzosopranei, Codrin Nicoară. Mai precis, bărbatul a devenit cumva suspect în toată această poveste.

Niciun anchetator nu a încercat să stea de vorbă cu artista

Pentru mezzosoprană a urmat o perioadă grea. A ajuns la spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Totuși, Dumnezeu a iubit-o mult și a făcut o minune. A făcut progrese mici, și a scăpat cu viață. La un moment dat, la începutul lunii iulie, Maria Macsim Nicoară a fost externată. Deși au apărut informații în spațiul public că anchetatorii au mers la locuința ei din Aroneanu și au încercat să discute cu ea, totul a fost un mare neadevăr. Motivul? Este extrem de simplu. Maria Macsim Micoară nu s-a întors niciodată în casa din Aroneanu, din momentul accidentului și până acum. De ce au ajuns aceste informații în spațiul public este greu de spus.

Din momentul accidentului și pănă în prezent mezzosoprana Maria Macsim Nicoară nu s-a întors în casă din Aroneanu

Timp de două luni, din momentul în care artista a fost externată și până zilele trecute când a ajuns din nou în spital, Maria Macsim Nicoară a fost îngrijită de familia ei. Codrin Nicoară , soțul femeii nu a mers să o viziteze și nici nu a luat legătura cu familia ei. Totuși, se pare că acesta ar fi cerut ceva informații despre soția sa prin avocat. Reporterii BZI au aflat aceste detalii de la un apropiat al artistei. Zilele trecute mezzosoprana a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Intervenția a fost programată de medicii care au avut grijă de ea în urmă cu câteva luni. Acum, artista trebuie să se recupereze. Nu va fi ușor, însă medicii sunt optimiști.

Ancheta continuă. În ce direcție?

Reporterii BZI au luat legătura cu procurorii care se ocupă de caz. Aceștia au precizat că ancheta este în desfășurare. Trebuie precizat faptul că au fost ridicate mai multe probe și au fost audiate zeci de persoane. În continuare în calcul sunt luate două variante. Ori mezzosoprana a suferit un accident nefericit, ori a fost împinsă pe scări. Este greu de lămurit oricare dintre aceste variante. Totuși altceva ar trebui să clarifice în primul rând anchetatorii. De când a suferit „accidentul” și până când a ajuns artista la spital au trecut ore întregi. Starea de sănătate i s-a agravat vizibil, iar Codrin Nicoară în tot acest timp nu a făcut decât să o schimbe și să îi dea puțină apă. Accidentul s-a petrecut seara, iar Codrin Nicoară a chemat-o pe mama sa la casa din Aroneanu dimineața. Ulterior soacra artistei a cerut ajutorul medicilor. Dacă va fi sau nu Codrin Nicoară acuzat de ceva rămăne de văzut. Pentru mulți este de neînțeles cum un soț poate sta lăngă soția sa, care se zbate între viața și moarte fără să facă nimic. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu această anchetă.

Comentarii
  • De la faptul ca a lasat-o sa zaca 8 ore trebuie plecat. Cine ar face asa ceva , daca nu are intentii malefice? Oricine altcineva ar fi chemat de urgenta salvarea. Este clar ca a vrut ca ea sa moara.

  • Buna ziua,
    La rubrica ARTICOLE RECOMANDATE , articolul; ,,Viata lui Fuego este o DRAMA ! ” are 9 luni de cand e post, pana cand are termen ?

  • Mari specialiști în cercetare penală și super anchetatori sunteți, cunoașteți voi toate procedurile și vă mai gândiți ce prostii să mai scrieți! Aveți vreun art din legislație care să prevadă faptul că victimele trebuiesc „căutate ” ori de câte ori aveți voi chef? Și la urma urmei, victime ale violenței domestice sunt cu sutele in jud. Iași…trebuiesc toate verificate prin GPS?

  • cine comenteaza mai sus impotriva articolului este VINOVATUL, CRIMINALUL. Am parerea ca mai cade omul pe scari isi mai fractureaza una alta, avem multe exemple de accidente casnice pe scari dar nici chiar in halul asta, asta se intampla cand cineva este impins cu forta , violenta pe scari

Adauga un comentariu