Local

Descoperire macabră la Iaşi. Un bărbat dezbrăcat a fost găsit mort într-un canal. Criminaliştii au împânzit zona – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 02 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Descoperire macabră la Iaşi. Un bărbat dezbrăcat a fost găsit mort într-un canal. Criminaliştii au împânzit zona - EXCLUSIV UPDATE
Descoperire halucinantă la Prisăcani

În urmă cu puţin timp a avut loc o descoperire halucinantă. Potrivit informaţiilor deţinute de reporterii BZI, un bărbat a fost găsit mort şi dezbrăcat într-un canal, în localitatea Prisăcani.

UPDATE: Victima este un bărbat în vârstă de 52 de ani.

„La data de 02 aprilie anul curent, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-un șanț de colectare a apelor pluviale, în afara localității Prisăcani, a fost găsită o persoană posibil înecată.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 52 de ani, care la data de 01 aprilie anul curent, ar fi plecat de la o stână de pe raza comunei Prisăcani.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială: Nu se cunoaşte cauza morţii.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical şi poliţiştii.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu