Local

Descoperire macabră pe râul Prut. Pompierii intervin pentru a scoate un cadavru din apă – Exclusiv, Update, Galerie Foto

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Descoperire macabră pe râul Prut. Pompierii intervin pentru a scoate un cadavru din apă - Exclusiv Update Galerie Foto
Intervenție pe râul Prut. Un bărbat a fost găsit decedat

Descoperire macabră pe râul Prut. Autoritățile au fost sesizate după ce cadavrul unei persoane a fost văzut plutind pe râul Prut. La fața locului intervine un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu apă și spumă și o barcă. Momentan nu se cunosc detalii despre identitatea persoanei sau modul în care aceasta și-a pierdut viața.

Update: Reporterii Cotidianului BZI au aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea ieșeană Bivolari. B. Ion a plecat în ziua de duminică, 23 august 2020, pentru a înota în râul Prut. Din păcate, a fost luați de curenții puternici și nu a mai avut nicio șansă să se salveze.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat de către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontiera pentru degajarea unui cadavru din râul Prut, in comuna Bivolari. Se intervine cu o autospecială dotată cu apă și spumă, o autospecială de comandă și primă intervenție și o barca”, au declarat reprezetanții ISU Iași.

Crimă terifiantă în judeţul Neamţ. Un bărbat, reţinut pentru că şi-a ucis copilul şi l-a aruncat în rău

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani din județul Neamț a fost reținut de oamenii legii sub acuzația că și-a ucis fiul, l-a tranșat în bucăţi și l-a aruncat în râu.

Forţele de ordine au fost sesizate de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, că a observat un braț uman în râul Siret din localitatea Horia.

Ulterior, autorităţile au stabilit faptul că rămășițele aparțin unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Roman.

„În perioada 1 – 5 august, pe fondul unei stări conflictuale și a consumului de alcool, un bărbat de 73 de ani, din Roman, l-ar fi agresat pe fiul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței, în urma leziunilor suferite survenind decesul acestuia.”, se arată în anchetă.

Mai apoi, cel în cauză ar fi tranșat corpul și l-ar fi aruncat în albia râului Şiret.

Bărbatul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, pentru omor și profanare de cadavre sau morminte.

Acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul

Acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul! Un alt ieșean, suspectat că a ucis un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum! După 2 crime oribile, care au avut loc în județul Iași, 2 indivizi vor fi nevoiți să dea ochii cu judecătorii

Crime oribile, în Iași! Este acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul! Un alt ieșean, suspectat că a ucis un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum! În urma acestor crime, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan Savin.

Acesta este acuzat de omor. Acum, urmează ca Tribunalul să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ioan Savin, acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul!

În urmă cu câteva săptămâni, judecătorii au admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele unui ieșean, Ioan Savin, pentru omor asupra unui membru de familie. Procurorii l-au luat în vizor pe Ioan Savin la începutul lunii trecute. Oamenii legii afirmă că, pe 8 iulie 2020, între individul de 46 de ani și tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a izbucnit un conflict banal. În ziua respectivă, Ioan Savin a consumat băuturi alcoolice peste măsură.

Odată ajuns acasă, individul din comuna Țibana a fost pus pe harță. A fost de ajuns ca tatăl individului să îi reproșeze anumite lucruri, iar lui Ioan Savin i s-a urcat sângele la cap. Acesta nu a mai rezistat la reproșurile aduse de propriul său tată. Potrivit anchetatorilor, individul a pus mâna pe un topor din gospodărie și a început să-și lovească tatăl. La scurt timp de la incident, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la 112. Victima a fost transportată la spital, dar în ciuda eforturilor medicilor ieșeni, aceasta a murit din cauza leziunilor grave suferite. Ulterior, polițiștii ieșeni au intrat pe fir și au descâlcit ițele acestui omor extrem de violent. Astfel, oamenii legii au ajuns la Ioan Savin, pe care l-au ridicat și l-au dus la audieri. La scurt timp, individul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru omor asupra unui membru de familie.

Adauga un comentariu