Local

Crime oribile, în Iași! Acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul! Un alt ieșean, suspectat că a omorât un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum!

Publicat: 07 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crime oribile în Iași Acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul Un alt ieșean suspectat că a omorât un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a doi indivizi suspectați de săvârșirea unor crime oribile

Acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul! Un alt ieșean, suspectat că a ucis un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum! După 2 crime oribile, care au avut loc în județul Iași, 2 indivizi vor fi nevoiți să dea ochii cu judecătorii

Crime oribile, în Iași! Este acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul! Un alt ieșean, suspectat că a ucis un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum! În urma acestor crime, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan Savin.
Acesta este acuzat de omor. Acum, urmează ca Tribunalul să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ioan Savin, acuzat că și-a ciopârțit propriul tată cu toporul!

În urmă cu câteva săptămâni, judecătorii au admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele unui ieșean, Ioan Savin, pentru omor asupra unui membru de familie. Procurorii l-au luat în vizor pe Ioan Savin la începutul lunii trecute. Oamenii legii afirmă că, pe 8 iulie 2020, între individul de 46 de ani și tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a izbucnit un conflict banal. În ziua respectivă, Ioan Savin a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Odată ajuns acasă, individul din comuna Țibana a fost pus pe harță. A fost de ajuns ca tatăl individului să îi reproșeze anumite lucruri, iar lui Ioan Savin i s-a urcat sângele la cap. Acesta nu a mai rezistat la reproșurile aduse de propriul său tată. Potrivit anchetatorilor, individul a pus mâna pe un topor din gospodărie și a început să-și lovească tatăl. La scurt timp de la incident, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la 112. Victima a fost transportată la spital, dar în ciuda eforturilor medicilor ieșeni, aceasta a murit din cauza leziunilor grave suferite.
Ulterior, polițiștii ieșeni au intrat pe fir și au descâlcit ițele acestui omor extrem de violent. Astfel, oamenii legii au ajuns la Ioan Savin, pe care l-au ridicat și l-au dus la audieri. La scurt timp, individul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru omor asupra unui membru de familie.

Sebastian Constantin Mandache, suspectat că a ucis un cunoscut și i-a lăsat cadavrul în drum!

La mijlocul lunii iunie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetările în cazul unui tânăr de 36 de ani, găsit mort în fața casei sale, din localitatea ieșeană Mogoșești. Un vecin l-a observat pe bărbat pe jos, în fața casei, inconștient. L-a ridicat și l-a dus în casă, iar mai apoi a cerut ajutor la 112. Bărbatul avea semne de violență pe corp și era plin de sânge. Un echipaj medical a ajuns în zonă, însă din nefericire pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.
După ce oamenii legii au făcut cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au confirmat faptul că, în urma incidentului de la Mogoșești, au fost demarate cercetările. În urma sesizării, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost bătut până la moarte de un băiat de 18 ani din același sat. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la Sebastian Constantin Mandache. Tânărul a fost dus la auderi. Mai apoi, a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor. De asemenea, procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia, iar Tribunalul Iași a admis acea propunere. Acum, urmează a se vedea ce se va întâmpla în cele două cazuri din Iași, în care au fost comise 2 crime oribile.

Adauga un comentariu