Local

Descoperire macabră! Un schelet de om a fost găsit în curtea unor ieşeni. Criminaliştii au împânzit zona – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 24 mai 2022
Groapa în care a fost găsit un schelet uman
Un schelet de om a fost găsit în curtea unor ieşeni

În urmă cu puțin timp, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la locuința unei persoane din zona gării din Belcești, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că a fost găsit un schelet uman în curtea cetățeanului.

UPDATE: Surse din cadrul anchetei au precizat ca este vorba deapre un schelet de câine.

„Astăzi, 24 mai ac, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Hârlău au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că, în gradina casei,la o adâncime de aproximativ 2 metri a găsit oseminte.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că oasele ar aparține unui mamifer. Acestea au fost ridicate în vederea continuării verificărilor și clarificarea situației de fapt”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Femeia care a făcut descoperirea a povestit că se lucra la construirea unui bazin lângă iazul cu pește, fiind și momentul în care a fost descoperit un schelet. În momentul în care au fost descoperite osemintele, se vedea că dimensiunea acestora era destul de mare.

Astfel, prof. Ciofu Milica, femeia care a făcut descoperirea, a decis să alerteze autoritățile pentru a afla cu exactitate dacă este vorba despre scheletul unei persoane. Mai mult decât atât, femeia susține că poate fi vorba despre osemintele unei persoane din Al Doilea Război Mondial, deoarece în zona în care locuiește, au fost purtate mai multe lupte și au decedat mai multe persoane în zona Gării din Belcești.

Echipajele de intervenție s-au mobilizat rapid și au intervenit la fața locului. Scheletul a fost luat de către criminaliști pentru a afla cu exactitate dacă este vorba despre un schelet uman.
Comentarii
 • Atâta zarvă pentru un câine. Dar să ne spună doamna cercetătoare, poate e un câine sovietic sau neamț din al doilea război mondial.

 • O groapa atat de mare nu poate fi pentru un caine. O fi un cadavru rus , sa-i ia dracu pe rusi. Si campul de la Larga jIijie era plin in 1940 de cadavrele animalelor naziste ruse, stateau cadavrele negre pe camp invadatorii rusi nici nu -i ingropau

 • Lungu-Ciinele lu Leri nu mai sta sub geamul secretarelor ,pisemne ca i-au bagat morcovul in cur spune:

  In urma raportului s-a stabilita ca scheletul apartine unui ciine de urma din rasa ,ciobanesc german ,ciine care are amprenta ADN si apartine domnului Corduneanu Leri ,pensionar de politie .
  Din raportul crimalistic a reiesit ca acest ciine a murit in conditii groaznice ,cineva ,adica un pervers i-a introdus un morcov in anus care ia produs rupturi si singerare pina la deces . In Continuare domnul Edi de la Creminalistica va face analiza fecalelor care dupa miros si gust se pare ca s-au alterat .

 • Leri fututidumnezaiimati nu ai somn ?
  O murit perversul ala de ciine care avea balele pina la pamint si urmarea secretarele .
  Iaca ca i-o facut unul capatu .

 • Hipotalamusul (substanţa cenuşie a creierului) reglează temperatura corpului, însă, în cazul în care temperatura de afară este foarte ridicată, procesele chimice din creier nu îşi mai îndeplinesc în mod corespunzător funcţiile, motiv pentru care poate fi afectată judecata şi pot apărea stări de nervozitate şi de anxietate.
  Temperaturile mari pot provoca oboseală şi stări depresive, deoarece încetinesc funcţionarea normală a creierului, nervilor şi măduvei spinării.
  Daca manifestarile cauzate de canicula se agraveaza sau se prelungesc este recomadata consultarea unui medic.

Adauga un comentariu