BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre controversa implementării tehnologiei 5G pe timp de pandemie COVID-19, efectele poluării de la Cernobîl în România! Ce se întâmplă și ce trebuie să facă autoritățile, alături de profesorul și specialistul Silviu Gurlui, la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 06 mai 2020

Joi, 7 mai 2020, începând cu ora 11.00, în premieră pentru emisiunea BZI LIVE este invitat specialistul și profesorul Silviu Gurlui – Facultatea de Fizică a Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași. Alături de cunoscutul fizician, militant pentru un mediu curat și sănătos se va dialoga pe subiecte de maxima actualitate și utilitate pentru toți romanii! Vor fi abordate elemente ce țin de controversata implementare a tehnologiei 5G pe timp de pandemie COVID-19, efectele poluării de la Cernobîl la Iași! Totul completat cu ceea ce se întâmplă, în capitala Moldovei, din această perspectivă și ce trebuie să facă autoritățile.

Dacă a scăzut poluarea în oraș pe timpul coronavirusului, care au fost factorii poluanți, dacă 5G înseamnă control și manipulare sau e un beneficiu tehnologic pentru noi vor fi întrebările la care va oferi răspuns universitarul Gurlui. Pe de altă parte, despre implicarea sa în a oferi cetățenilor soluții de protecție împotriva infecției cu virusul, ce probleme a observat în rândul guvernanției urbei şi județului, ce proiecte are în derulare se va mai discuta cu acesta. Totul având la baza completări și exemplificări bazate pe date științifice și constatări în teren sau cu ajutorul analizelor de laborator! Va fi o ediție, doar în Platoul BZI LIVE, în care cine este interesat, are nevoie de lămuriri sau a observat situații anormale le poate semnala sau veni cu întrebări!

Cititorii nostri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe  http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Comentarii
  • Buna ziua,as dori sa intreb dl prof.Gurlui ce crede despre prezenta particolelor virus covid 19 in aerul pe care l respiram mergand prin oras,daca a facut vreun experiment in ac sens,daca are informatii din studii facute pana acum in alte tari afectate,it de ex,s au emis pareri ca pot pluti particole la o anumita inaltime de ex,as dori sa aflu parerea dlui pt ca il apreciez ,multumesc

Adauga un comentariu