BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre lucrurile care nu s-au spus despre coronavirus şi despre perioada în care se preconizează că vom scăpa de teroarea COVID-19. Prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae va intra în direct la BZI LIVE

Publicat: 04 mai 2020

Marţi, 5 mai, de la ora 13:00, în transmisiune directă pentru BZI LIVE, va intra prof. Univ. Dr. Vasile Astărăstoae, fostul preşedinte al Colegiului Medicilor din România. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta în premieră despre lucrurile care nu s-au spus despre noul coronavirus. Sunt „dedesubturi” despre care nimeni nu vorbeşte, informaţii care nu au fost făcute publice, studii şi anchete despre care nimeni nu ştie. Reputatul medic va dezminţi toate speculaţiile care s-au făcut până în prezent în privinţa pandemiei cu coronavirus dar ne va vorbi şi despre perioada care urmează.. Când vom scăpa cu adevărat de teroarea adusă de coronavirus?

Cititorii nostri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe  http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

 

Adauga un comentariu