BZI LIVE

LIVE VIDEO Despre munca din spatele cortinei. Cu ce situații se confuntă un artist la început de carieră? Despre acest subiect și multe altele va discuta Ornela Burdea, doar la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 26 ian. 2020

Luni, de la ora 11:00, în studioul BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni vine Ornela Burdea, interpret de muzică ușoara din Iași.

Tânăra care a impresionat cu vocea sa până și pe cei mai iscusiți profesori de profil, va discuta despre problemele cu care se confruntă un artist la început de carieră.

C=te uși îi sunt închise unui tânăr până ajunge să fie promovat? Câte sacrificii este acesta supus să facă, doar pentru a fi pe placul publicului? Care este situația actuală a artistului din provincie? Despre aceste subiecte și multe altele va discuta invitata Biancăi Ciubotariu, într-o ediție de impact, doar la BZI LIVE.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.loading...

Adauga un comentariu