BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre semnificația zilelor săptămânii cu părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, în studioul BZI LIVE

Publicat: 13 mai 2020
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Joi, 14 mai 2020, în studioul BZI LIVE, are loc o nouă emisiune religioasă. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman, de la ora 12.30, este părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, duhovnicul a mii de români. De această dată, părintele Calistrat va vorbi despre semnificația zilelor săptămânii în tradiția bisericească. Fiecare zi din săptămână are o conotație cu totul aparte în tradiția noastră ortodoxă. Fiecare zi este consacrată comemorării unui eveniment din istoria sfântă a ortodoxiei.

Cititorii noştri pot adresa întrebări părintelui Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Comentarii
  • Bună ziua..eu vă văd din Italia pe YouTube , v-am descoperit de puțin timp îmi place foarte mult emisiunea dv,nu am Facebook doar WhatsApp și aș dori să știu cum pot să il sun pe părintele Calistrat Chifan,,, vă mulțumesc,,

  • Sărumâna părintelui și domnișoarei.vă rog să adoptați cu părintele subiectul adoptarii copiilor.aș vrea să stiu după ce criterii să ți alegi copilul pe carè îl vei adopta.multumesc,sănătate!

Adauga un comentariu