BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre starea economiei românești. Cristina Chiriac, preşedintele CONAF, femeie de afaceri, discută despre efectele pandemiei de Coronavirus asupra mediului economic și ce măsuri sunt necesare pentru repornirea economiei

Publicat: 17 mai 2020

Luni, 18 mai 2020, începând cu ora 15:00, Cristina Chiriac, președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), femeie de afaceri cu o experienţă vastă în domeniul antreprenorial, autoare a cărții Marea Privatizare. Restructurarea Proprietății, fost vicepreședinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va discuta prin intermediul Skype despre cel mai mediatizat subiect al momentului: criza financiară generată de epidemia mondială de coronavirus. Temele abordate în cadrul emisiunii vor fi noua economie, cum ajută statul antreprenorii – măsuri bune și mai puțin bune, care sunt efectele pe termen lung a suspendării activităților antreprenorilor timp de două luni, va mai exista o criză a forței de muncă și în cât timp își va reveni economia în România.

Cititorii nostri pot adresa întrebari în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.
Adauga un comentariu