BZI LIVE

Despre teatru, profesie, implicare și pasiune! Actorul Ana Hegyi și unul dintre tinerii artisti pe care i-a format respectiv Andreea Ghiorghita, în Studioul BZI LIVE – LIVE VIDEO / FOTO

Publicat: 20 iul. 2020

Despre teatru, profesie, implicare și pasiune! Actorul Ana Hegyi și unul dintre tinerii artisti pe care i-a format respectiv Andreea Ghiorghita, în Studioul BZI LIVE! Totul pentru a prezenta o serie de evenimente teatrale care urmaresc sa descopere și să promoveze în mediul on-line, elevii talentați și pasionați de arta teatrală

Marti, 21 iulie 2020, de la ora 15.00 in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programata o ediție un „mini” spectacol legat de viata, educatie, spirit ludic si implicare cu adevarat emotionanta pentru profesie si copii. Pasionata si sensibila actrita (de la Ateneul Național din Iași) dar si indragita profesoara de teatru din cadrul Palatul Copiilor anume Ana Hegyi este prezenta pentru a dialoga, alaturi de unul dintre tinerii pe care i-a format ca actor, Andreea Ghiorghita pe aspecte ce pleaca de la implicarea si sustinerea tinerilor alaturi de descoperirea in acestia a unor talente si abilitati care sa contribuie la dezvoltarea personalității.

An de an, Ana Hegyi se implica total in a-i introduce pe elevi in fascinantul univers al Teatrului

An de an, Ana Hegyi se implica total in a-i introduce pe elevi in fascinantul univers al Teatrului. Totul intr-o maniera profesionista, cu mult suflet si talent. Despre toate acestea dar si amanunte sau experiente traite alaturi de copiii care fac teatru la Palatul Copiilor, rolul zonei artistice in formarea viitorilor adulti, ce inseamna viata de artist, munca si efortul depus de un dascal care se implica pentru elevii sai alaturi de participarile la festivaluri teatrale, atat in tara dar mai ales in strainatate se va mai dialoga cu cei doi dragi și frumosi invitați.

Festivalul de Teatru „EDU Teatru” urmărește să descopere și să promoveze în mediul on-line, elevii talentați și pasionați de arta teatrală

În acest context, Ana Hegyi promovează, sub egida Palatului Copiilor Iași se organizează în perioada verii, două festivaluri în mediul on-line: Festivalul de Teatru pentru elevi „EDU Teatru” și Festivalul ”Magie în cuvinte”, pe Platforma Facebook Festivalul de Teatru „EDU Teatru” urmărește să descopere și să promoveze în mediul online, elevii talentați și pasionați de arta teatrală. Având în vedere contextul desfășurării festivalului, elevii vor realiza un video cu un moment artistic, de maximum 5 minute pe care îl vor posta pe pagina festivalului, în perioada 15 iulie-31 august.
Festivalul „Magie în cuvinte” promovează și stimulează copii spre a scrie de mână mesaje unice pentru Palatul Copiilor Iași. Mesajul cel mai apreciat pe pagina festivalului, va fi scris în interiorul instituției și va rămâne o mărturie peste ani, de la prima ediție a acestuia. Festivalul se va desfășura în perioada 1 august-31 august 2020.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu