BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre teatru, un interesant proiect intitulat „Memory History”, profesie, implicare şi pasiune, în Studioul BZI LIVE alături de actorul Ana Hegyi şi liceenii Andrei Mineata, clasa a X-a şi membru „So Trupa” respectiv Andreea Dobreanu, clasa a XI-a, membru tot „So Trupa”, de la Palatul Copiilor Iaşi – FOTO

Publicat: 16 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 17 iunie 2021, începând cu ora 15.00 în Studioul BZI LIVE este programată o editie-dialog despre teatru, un interesant proiect intitulat „Memory History”, profesie, implicare şi pasiune alături de actorul Ana Hegyi şi liceenii Andrei Mineata, clasa a X-a membru „So Trupa” respectiv Andreea Dobreanu, clasa a XI-a, membru „So Trupă” de la Palatul Copiilor Iaşi. Totul pentru a prezenta o serie de activităţi culturale, artistice şi educaţionale care urmăresc să descopere şi să promoveze tinerii talentaţi şi pasionaţi. Proiectul „Memory History” este finanţat de Uniunea Europeană (UE), prin Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură. Parteneri sunt: Casa de Cultură a Societăţilor Naţionale (Letonia), Teatro dei Dioscuri (Italia), Muzeul Kedainiai al Lorei Locale (Lituania) şi Palatul Copiilori Iaşi (România)

An de an, Ana Hegyi se implica total în a-i introduce pe elevi în fascinantul univers al Teatrului

An de an, Ana Hegyi se implica total în a-i introduce pe elevi în fascinantul univers al Teatrului. Totul într-o manieră profesionistă, cu mult suflet şi talent. Despre toate acestea dar şi amănunte sau experienţe trăite alături de copiii care fac teatru la Palatul Copiilor, rolul zonei artistice în formarea viitorilor adulţi, ce înseamnă viaţa de artist, munca şi efortul depus de un dascăl care se implica pentru elevii săi alături de participările la festivaluri teatrale, atât în ţara dar mai ales în străinătate se va mai dialoga cu cei trei invitaţi.

Festivalul de Teatru „EDU Teatru” urmăreşte să descopere şi să promoveze în mediul on-line, elevii talentaţi şi pasionaţi de artă teatrală

În acest context, Ana Hegyi a promovat, sub egida Palatului Copiilor Iaşi şi în perioada verii anului trecut, două festivaluri în mediul on-line: Festivalul de Teatru pentru elevi „EDU Teatru” şi Festivalul „Magie în cuvinte”, pe Platforma Facebook Festivalul de Teatru „EDU Teatru” care a urmărit (chiar în vreme de pandemie) să descopere şi să promoveze în mediul on-line, elevii talentaţi şi pasionaţi de artă teatrală. Festivalul „Magie în cuvinte” a promovat şi stimulat copiii spre a scrie de mâna mesaje unice pentru Palatul Copiilor Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu