BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre unul dintre cele mai atractive subiecte din mediul universitar din România, într-un dialog cu prof. univ. dr. habil. ing. Alina Adriana Minea, director al CSUD din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi – FOTO

Publicat: 25 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 26 august 2021, începând cu ora 15.00, în Studioul BZI LIVE va avea loc o ediţie despre unui dintre cele mai de interes şi atractivie subiecte din mediul universitar din România, într-un dialog alături de prof. univ. dr. habil. ing. Alina Adriana Minea, director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD) din cadrul Universităţii Tehnice (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Astfel, producţia media ce o are în prim-plan pe prof. univ. dr. habil. ing. Alina Adriana Minea, noul director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat se va axa pe: internaţionalizarea cercetării în TUIASI, axată pe cercetările la nivelul studiilor doctorale: deschidere mai mare către publicaţii tip Open Access, propuneri de proiecte către Horizon Europe, proiecte de training pentru studenţi doctoranzi (webinare susţinute de către conducătorii de doctorat din TUIASI)– crearea de sesiuni de training online pentru studenţi doctoranzi, lunar, abordând subiecte de discuţii de interes pentru dezoltare personală, scriere lucrări, prezentări la conferinţe etc.

De asemenea, se vor aduce în discuţie fondurile din surse de dezvoltare instituţională pentru finanţare suplimentară a studenţilor doctoranzi – în luna iulie a fost prima competiţie, conferinţa Şcolii Doctorale – prima ediţie a fost în 2017, anul acesta fiind un real succes, deşi s-a desfăşurat în model online, înfiinţare programe tip postdoc, dar şi înfiinţarea platformei de training online, găzduita pe edu.tuiais.ro, la care au fost invitaţi să ţină prelegeri personalităţi din străinătate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu