BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre virusul care a ucis sute de oameni! Prezentă în studioul BZI LIVE, managerul Spitalului de Boli Infecțioase va discuta despre coronavirus. Cum depistăm, cum tratăm, cum prevenim? – FOTO

Publicat: 13 feb. 2020

Vineri, 14 februarie, de la ora 13:00, toți românii sunt invitați să urmărească noua ediție a emisiunii BZI LIVE! De această dat, în studioul nostru se află prof. dr. Carmen Dorobăț, manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași. Astfel, invitata Roxanei Caraiman, timp de o oră, va discuta în studio nostru timp de o oră, despre cel mai temut virus al momentului, coronavirus și nu numai. Șefa Spitalului de Boli Infecțioase va discuta despre simptomele virusului, despre tratament, despre prevenție și situația actuală din întreaga lume. Este Iașiul pregătit să facă față unor posibile cazuri? Cum se procedează în situația în care un pacient este suspect de coronavirus? La aceste întrebări și multe altele, va răspunde în direct, dr. Carmen Dorobăț.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu