Cancan ultimă oră

Destăinuiri din vacanță. Oana Roman de dezvăluit care este dieta secretă care a ajutat-o să topească excesul de kilograme

Publicat: 14 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După atâta izolare și stat între patru pereți, Oana Roman și-a luat o binemeritată vacanță. N-a plecat foarte departe, dar a trecut, totuși granița. Deși nu le-a spus fanilor destinația, aceștia au recunoscut imediat peisajul: Balcik.

Vedeta a postat o fotografie în care, peste ceea ce pare a fi un costum de baie negru, poartă o rochiță scurtă, ”petrecută”, albă și transparentă. Are un aer degajat, un zâmbet mulțumit, așa cum îi stă bine omului în vacanță. În plus, e clar că e satisfăcută de noua siluetă, care o prinde de minune.

”Esti la Balcik, la terasele de langa iachturi?”, i-a scris imediat un fan, iar odată lămurit locul în care se află vedeta, fanii au ținut să o complimenteze pe Oana pentru felul în care arată.

”Tu ai o finețe aparte. Indiferent cu ce te imbraci, se vede ca esti o persoana eleganta pentru ca asa te-ai născut tu…. am vazut poza cu bunica ta…. poze cu mama ta… ai pe cine sa moștenești, aveti o genă in familie pe care nu o are oricine ….”, i-a scris cineva.

”Superbă”, ”Very sexy, bravoooo”, ”Îmi placi foarte mult cum te-ai schimbat, ești tot mai frumoasă. Tot înainte”, ”Arăți super!”, ”Arati foarte bine, Oana, felicitari pentru ambitie si perseverenta” – sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat pe Instagram.

Într-adevăr, Oana Roman a topit 12 kilograme și nu are de gând să se oprească. Iată ce principii alimentare respectă acum vedeta.

”Am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici. Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e pofta de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a declarat vedeta, care a fost chiar acuzată că și-ar fi tăiat stomacul, acuzație pe care a ținut să o demonteze prompt.

Adauga un comentariu