Titlurile zilei

Destin dramatic! Tânărul care s-a sinucis și a transmis asta live pe Facebook a crescut la casa de copii după ce a rămas orfan! S-a spânzurat după ce a semnat ca singura sa fiică să poată fi adoptată! Sora lui l-a privit cum se stinge! FOTO (Exclusiv)

Publicat: 03 feb. 2021
Colaj: Imagini cu tânărul ieșean care a decis să-și pună capăt zilelor
Un bărbat din Iași a decis să-și curme viața într-un mod cel puțin bizar, în cadrul unui live pe Facebook

Un ieșean de 33 de ani s-a sinucis într-un mod incredibil, care a șocat o întreagă comunitate. Bărbatul s-a spânzurat, iar tragedia a fost transmisă live pe rețeaua de socializare Facebook. Irinel A. a fost privit în ultimele clipe chiar de către sora sa. „A venit la casa de copii după ce i-au murit părinții”, spune primarul din localitatea ieșeană Hălăucești

Un ieșean, Irinel A., a decis zilele trecute să-și pună capăt zilelor. Bărbatul de 33 de ani, din comuna Ion Neculce, a luat o funie, a legat-o de o grindă și a plecat de pe această lume. Totuși, ieșeanul a vrut ca rudele și apropiații săi să-l vadă pentru ultima dată.
Astfel, participanții la live-ul transmis pe rețeaua de socializare Facebook au rămas uimiți și șocați în fața imaginilor transmise. Printre cei care au văzut imaginile de groază a fost și sora sa. Astfel, a fost sunat de urgență proprietarul unei stâne de oi la care acesta lucra. Bărbatul s-a deplasat la fața locului și i-a tăiat funia. Din păcate, când a ajuns era prea târziu, Irinel era mort.

Primarul din Hălăucești: „Era un elev cuminte, cu mult bun simț!”

Contactat telefonic de către reporterii cotidianului BZI, Petru Burbulea, primarul comunei ieșene Hălăucești, care a fost profesor la casa de copii din localitate, a avut numai cuvinte de laudă despre Irinel.

„El era un elev destul de introvertit, care provenea dintr-o familie chinuită… După ce i-au murit părinții, Irinel a stat la casa de copii. Îmi aduc aminte că a fost un elev cuminte, plin de bun simț, și-a văzut de treaba lui! În orice caz, vestea a venit ca un adevărat șoc pentru comunitate, chiar dacă el e plecat de mult timp din Hălăucești. Se vorbește că ar fi intrat într-o despresie după ce s-a despărțit de soție și ar fi rămas și fără nevastă, și fără copil. Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Petru Burbulea, primarul din Hălăucești.

De asemenea, reporterii „BZI” au luat legătura cu proprietarul fermei din comuna Ion Neculce, unde a avut loc tragedia. Acesta spune că a fost anunțat despre intențiile tânărului și a mers la fermă, pentru a-l liniști. A reușit să facă acest lucru pentru un timp, însă, mai apoi, bărbatul s-a sinucis.

„Am mers la fermă și am vorbit cu el. Era agitat… Mi-a spus că a pierdut tot și că nu mai are nimic! El a avut un proces joi și judecătoarea i-a spus că nu mai are dreptul să își viziteze copilul. Asta l-a afectat mult de tot! Am vorbit cu el despre asta, dar… degeaba! M-a sunat sora lui și mi-a spus să mă duc repede la fermă. Când am ajuns, nu mai respira! Am sunat la Salvare, iar în timp ce eram cu cei de acolo la telefon, i-am făcut resuscitare. Nu și-a revenit nici după ce a ajuns Salvarea”, a spus proprietarul fermei.

Ce l-a determinat pe ieșean să se sinucidă

Din primele informații reiese că Irinel A. avea o fetiță în vârstă de 6 ani. Mama fetiței ar fi abandonat-o la Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Iași în anul 2017. În fața instanței, bărbatul și-a dat acceptul ca fetița să fie dată spre adopție. În urma deciziei sale a simțit mari remușcări și, din acest motiv, ar fi decis să își pună capăt zilelor, în direct pe Facebook. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a încercat să-l resusciteze pe ieșean timp de jumătate de oră. Totuși, Irinel nu răspuns manevrelor de resuscitare. Mama fetei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție a copilului.

„Copilul s-a născut în anul 2015. Fetița a fost abandonată de mamă la vârsta de 2 ani. A fost pusă în sistem în asistență maternală. Mama a plecat în străinătate, iar înainte de aceasta, a adus fetița și a spus că nu o mai poate ține. Părinții nu erau căsătoriți, însă copilul a fost recunoscut de tată. Cam o dată pe an, tatăl și-a vizitat copilul. Pe 28 ianuarie 2021 a avut loc procesul în vederea adopției, unde tatăl a semnat consimțământul pentru adopție. Ar fi urmat un proces pentru consimțământul mamei. Tatăl mai are o soră, în satul Hălăucești, care, de asemenea, a semnat consimțământul pentru adopție”, a precizat ieri Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu