Cancan ultimă oră

Detalii despre cântăreața Mira – înălțime, vârstă, iubit: Ce cadou și-a făcut de ziua ei

Publicat: 15 apr. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Detalii despre cântăreața Mira  înălțime vârstă iubit Ce cadou și-a făcut de ziua ei
De mai bine de un an, Mira trăiește o poveste de dragoste

Maria Mirabela Cișmaru, cunoscută publicului larg ca Mira, a devenit cunoscută în lumea muzicală de la noi în urmă cu câțiva ani după ce a concurat la Vocea României, show în care a ajuns în echipa lui Marius Moga. Mira este acum o vedetă la înălțime, care scoate hit după hit și apare în play-list-urile tuturor posturilor de radio din România.

Mira nu a avut o copilărie perfectă, fiind afectată de despărțirea părinților ei pe când era foarte mică şi tatăl a plecat în străinătate.

Pentru Mira, viața s-a schimbat mult în bine în ultimii ani, devenind o cântăreață apreciată, care are o relaţie stabilă, se simte iubită și de-abia așteaptă să treacă pandemia de COVID-19, pentru a relua concertele.

Cântăreața Mira

Mira: înălțime, vârstă, iubit

Mira s-a născut pe 12 martie 1995, la Rovinari, a împlinit recent 26 de ani, are 1,62 înălțime, și poate spune că este acum într-o relație stabilă cu iubitul ei, Andrei.

Fiind crescută doar de mama sa, după ce tatăl ei le-a părsit, plecând în Italia, când Mira avea doar 4 ani, nu a avut parte de o copilărie fericită. Lipsurile material au afectat-o foarte mult, dar tot răul a fost spre bine, la vârsta de 18 ani alegând să meargă la București și să-și aleagă o carieră în muzică.

După ce la vârsta de 17 ani a dat lovitura la emisiunea Vocea României, Mira a reușit să scoată mai multe hit-uri, care au adus în atenția marilor case de discuri din România.

Cântăreața Mira sexy

Dragoste mare cu Andrei

Cât privește dragostea, Mira este de mai bine de un an cu Andrei, un bucureștean, muzican și el. Andrei este toboşar în trupa cu care cântă Mira şi cei doi par de nedespărțit. Cei doi apar împreună în videoclipuri, la evenimente, şi la emisiuni. Acum stau împreună după ce cântăreața și-a făcut cadou de ziua ei o casă.

Mira nu ascunde faptul că și-ar dori să-iși mai achiziționeze o casă în Cluj, oraș unde spune că se simte extraordinar. Cât privește recenta aniversare, pe lângă casă Mira și-a mai făcut un cadou: primul album scos pe piața muzicală.

Apropiați ai celor dopi spun că Mira este îndrăgostită până peste cap de partenerul ei de viață, Andrie, și că nu ar fi exclus ca cei doi să fie prima nuntă din showbiz-ul românesc  anul acesta, în ciuda pandemiei de coronavirus, care încă afectează România.

Cântăreața Mira sexy

Marcată de pierderea fratelui vitreg

În 2018, Mira și-a pierdut fratele vitreg într-un teribil accident rutier ce a avut loc în Gorj. Robert avea doar 22 de ani și se afla pe scaunul din dreapta, iar la volan se afla un pireten al acestuia, în vârstă de 21 de ani. Atunci, mii de mesaje de condoleanţe aupostat fanii cântărei pe pagina Mirei, care şi-a schimbat fotografia de profil cu o imagine cu o lumânare aprinsă.

Cu un an în urmă, Mira a fost implicată într-un accident rutier, alături de colegii din trupa DJ Project. Gino Manzotti, DJ Maxx și Mira au ajuns atunci la spital după ce au fost răniți într-un accident care a avut loc pe Valea Oltului.

Cântăreața Mira sexy

Comentarii
Adauga un comentariu