Terapii alternative

Detoxifierea plamanilor. Cum iti cureti plamanii cu ajutorul ghimbirului

Publicat: 24 mart. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detoxifierea plamanilor. Cum iti cureti plamanii cu ajutorul ghimbirului
7

Prin plamani se face schimbul de oxigen si bioxid de carbon intre organism si mediul inconjurator si intre acesta si sangele care transporta oxigenul spre organele interne. Tot prin plamani este evacuat bioxidul de carbon preluat de sangele din tesuturi. Toxinele expun plamanii la boli degenerative, de aceea este vital sa avem plamani sanatosi, oxigenati, detoxifiati. Ghimbirul este una dintre plantele eficiente in curatarea plamanilor, administrat atat intern cat si extern. Ceaiul de radacina de ghimbir amestecat cu lamaie ajuta la imbunatatirea respiratiei si incurajeaza eliminarea toxinelor din tractul respirator.

De asemenea, optati si pentru o baie detoxifianta cu pudra de ghimbir. Pregatiti aceasta baie si bucurati-va de ea cel putin douazeci de minute. Aceasta va deschide porii si va va face sa transpirati, ceea ce va duce la eliminarea toxinelor. Mananca o bucata mica de ghimbir la fiecare masa, iar aceasta va imbunatati nu numai digestia, dar va ajuta si la purificarea corpului.

O alta planta benefica plamanilor este potbalul. El curata excesul de mucus din plamani si bronhii. Alina membranele mucoase din plamani si a fost aratat prin diverse rezultate ale cercetarilor ca ajuta in cazul astmului, diferitelor tipuri de tuse, bronsitelor si altor afectiuni pulmonare. Podbalul este disponibil sub forma uscata pentru ceai sau ca extract alcoolic cunoscut ca tinctura. Si lumanarica este un bun remediu pentru plamani. Planta este utilizata de practicantii fitoterapiei pentru a curata excesul de mucus din plamani, pentru curatarea bronhiilor si reducerea inflamatiilor prezente pe tractul respirator. Se poate face un ceai dintr-o lingurita de planta uscata la o cana de apa clocotita. Ca o alternativa, poti lua tinctura din aceasta planta.

Detoxifierea plamanilor previne boli grave! Iata cum sa iti cureti plamanii in doar 2 zile!
Ceaiul de ghimbir, un foarte bun medicament natural. Iata beneficiile
Cele mai eficiente metode de detoxifiere pulmonara

Adauga un comentariu