Sport

Dezastru la Barcelona după eșecul din Liga Campionilor 2020. Schimbări uriașe după umilința cu Bayern Munchen din sferturi. Ronald Koeman, gata să fie numit antrenor

Publicat: 17 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezastru la Barcelona după eșecul din Liga Campionilor 2020. Schimbări uriașe după umilința cu Bayern Munchen din sferturi. Ronald Koeman gata să fie numit antrenor
Dezastru la Barcelona după eșecul din Liga Campionilor 2020, Ronald Koeman, gata să fie numit antrenor

Schimbări importante se prefigurează la FC Barcelona după umilința suferită cu Bayern Munchen din sferturile de finală din Liga Campionilor 2020. Vedeta Leo Messi a fost pusă la zid, antrenorul Quique Setien este la un pas de demitere, iar fundașul Gerard Pique este presat de Shakira să lase clubul pentru a se muta la Miami, în Statele Unite ale Americii. Olandezul Ronald Koeman, gata să fie numit antrenor

Schimbări importante vor apărea la FC Barcelona după umilința suferită cu Bayern Munchen din sferturile de finală din Liga Campionilor 2020. Înfrângerea cu 8-2 în urma partidei cu bavarezii a lăsat urme adânci în clubul catalan, iar disputele au și început să apară. Vedeta Leo Messi a fost pusă la zid, antrenorul Quique Setien este la un pas de demitere, iar fundașul Gerard Pique este presat de Shakira să lase clubul pentru a se muta la Miami, în Statele Unite ale Americii. Olandezul Ronald Koeman, gata să fie numit antrenor al echipei blaugrana în viitorul apropiat.

Barcelona- Bayern 2-8 în Liga Campionilor 2020. Antrenorul catalanilor are zilele numărate

Barcelona a suferit cea mai dură înfrângere din istorie în cupele europene, 2-8, în fața bavazerilor de la Bayern Munchen. Astfel, antrenorul Quique Setien are foarte mici șanse de a continua să pregătească formația catalană și în sezonul viitor. Oficialii de pe Camp Nou îi caută deja înlocuitor tehnicianului de 61 de ani. Au fost vehiculate numele lui Xavi Hernandez și Mauricio Pochettino, însă se pare că și Ronald Koeman apare pe listă ca favorit să preia banca tehnică a Barcelonei. Koeman, selcționerul naționalei Olandei, este o legendă vie pe Camp Nou. Olandezul a fost una dintre variantele conducătorilor clubului Barcelona și în luna ianuarie, după demiterea lui Ernesto Valverde, dar Quique Setien a fost preferat pentru jocurile din Liga Campionilor 2020.

Care sunt variantele pentru clubul blaugrana? Barcelona, în căutare de antrenor după umilința din Liga Campionilor

Dezastrul de la Barcelona- Bayern Munchen nu a rămas fără urmări. Umilința a fost prea mare pentru ca tehnicianul Quique Setien să mai salveze ceva. Astfel s-a ajuns la varianta Roland Koeman. Antrenorul de 57 de ani pregătește naționala Olandei din 2018. Koeman a fost secund la Barcelona la începutul carierei sale de antrenor, pentru o perioadă de un an și jumătate, apoi, în anul 2000, a preluat prima sa echipă în calitate de principal, respectiv Vitesse Arnhem.

Ronald Koeman a fost eroul Barcelonei de pe Wembley, din 1992. Olandezul a adus primul trofeul al Cupei Campionilor Europeni la fotbal pe Camp Nou, prin golul său din finala cu Sampdoria. După acel sezon, competiția și-a schimbat numele în UEFA Champions League.

Koeman a petrecut 6 ani în tricoul Barcelonei și a marcat 83 de goluri în 254 de jocuri. Fundașul olandez a cucerit 4 titluri în La Liga și a fost campion european cu selecționata Olandei în 1988.
Ca antrenor, Koeman are în palmares 3 titluri în Eredivisie, 2 cu Ajax și unul cu PSV, o Supercupă în Portugalia, cu Benfica, două în Olanda și două cupe naționale, una în Spania, la Valencia și cealaltă în Olanda, cu Ajax.

Haos la Barcelona după dezastrul din Liga Campionilor. Fundașul Gerand Piquie, gata să plece de la echipă

Fundașul Gerard Pique (33 ani) ar putea pleca de la Barcelona cât de curând. Acesta este tot mai des presat de soția sa, cântăreața Shakira, să lase Europa și să se mute la Miami, în Statele Unite ale Americii. Fundașul catalan are putea ajunge la echipa lui Beckham, Inter Miami FC, iar Shakira insistă pentru transfer. De altfel, la finalul jocului, Gerand Pique a spus că este gata să plece de la Barcelona.

„Trebuie să vină sânge proaspăt. Dacă e nevoie, sunt primul care pleacă. Schimbări trebuie să existe peste tot”, a spus apărătorul central.

Potrivit presei spaniole, Shakira încearcă de mult timp să-l convingă pe Pique să schimbe aerul. Jurnaliștii iberici scriu că artista vrea să se mute la Miami, în Florida, unde fundașul ar putea să își încheie cariera.

Adauga un comentariu