Dezvăluiri incredibile făcute de ieșeanul care a impresionat jurații de la ”Românii au talent”! Aurel Niamțu a dat lovitura cu vocea sa, dar are un venit derizoriu – GALERIE FOTO

22 mart. 2022, 02:00
Cosmina Puiu, în Local

Aurel Niamțu este din județul Iași și are vârsta de 72 de ani. Acesta a reușit să impresioneze jurații de la ”Românii au talent” la preselecțiile care au avut loc la Iași și își dorește să continue cât mai mult pe această cale aleasă cu mulți ani în urmă

Aurel Niamțu a urcat pe scena talentelor ca să demonstreze faptul că vârsta este doar un număr atât timp cât există pasiune. Acesta mărturisește că după această experiență va rămâne cu respectul pentru meseria pe care o face el, pentru jurați și pentru ploaia aurie care a venit de sus, din partea Andrei.

”Voi rămâne cu respectul pentru meseria pe care o fac eu, pentru jurații din seara respectivă și pentru ploaia aurie, care a venit de sus. Această ploaie aurie a mai pus o treaptă la cei 51 de ani de carieră”, spune cu emoție în suflet Aurel Niamțu.

A impresionat jurații de la ”Românii au talent”: ”Nu se putea fără Golden Buzz!”

Aurel Niamțu este obișnuit să facă spectacol pe marile scene, deoarece în toată cariera sa a avut ocazia de a cânta cu nume mari din muzica românească. Acesta destăinuie reporterilor BZI că a fost cel mai bun prieten cu artistul Aurelian Andreescu și a mai cântat alături de Angela Similea și Corina Chiriac.

”Aurelian Andreescu a fost cel mai bun prieten al meu. Era din București și angajat la Teatrul «Constantin Tănase». Eu am fost la diferite festivaluri și am luat atâtea trofee… Pe unde am ajuns, am vorbit de Iași, de orașul meu și nimeni nu a scris”, afirmă artistul.

Cu toate că până acum artistul Aurel Niamțu a mai încercat să se facă remarcat prin talentul său, nu a reușit. Acesta a încercat să-și facă o carieră ieșită din tipare în domeniul muzical, motiv pentru care a fost la mai multe concursuri. Dar până acum a fost în zadar, deoarece a fost dat uitării și singurele ocazii când mai reușește să vrăjească publicul cu vocea sa este atunci când mai are evenimente.

”Artiștii, la acea vreme, erau respectați. Și pot spune cu mândrie că mi-am dedicat toată viața scenei”, adaugă maestrul în vârstă de 72 de ani.

În urmă cu 8 ani, artistul ieșean a mai participat și la ”Vocea României”, unde a lăsat-o mută de emoție pe Loredana Groza, după ce a cântat piesa ”Blestem”.

”Am fost la «Vocea României» pentru că am o vârstă înaintată şi am fost lăsat deoparte de mulţi prieteni şi apropiaţi din zona muzicii uşoare româneşti. Acum am ocazia de a arăta publicului experienţa şi calitatea vocii. Muzica este viaţa mea!”, zice Aurel Niamțu.

Acesta a reușit să emoționeze jurații concursului ”Românii au talent”, Andra Măruță rămânând mută de uimire. Aceasta a rămas fără cuvinte în urma spectacolului pe care maestrul Niamțu l-a creat.

”Nu se putea fără Golden Buzz. El cântă de o viață și mulți dintre noi am aflat de el abia acum”, a spus cu entuziasm Andra Măruță, jurat în cadrul concursului ”Românii au talent”.

Aurel Niamțu are o pensie de doar 1.000 de lei

Chiar dacă are o voce de aur și a impresionat cei mai mari artiști din România, Aurel Niamțu are o pensie de doar 1.000 lei pe lună și trăiește doar din ce mai câștigă la evenimente, atunci când sunt. Mai mult decât atât, acesta susține faptul că sunt zile în care abia are ce pune pe masă pentru că din acești bani nu reușește să trăiască o lună de zile.

”Sunt zile în care artiștii nu au ce pune pe masă. Eu am o pensie de 1.000 lei. Ce să fac cu ea? De-abia reușesc să-mi plătesc și facturile, să-mi cumpăr de mâncare și mai rămân bani și de pus deoparte, de dat la nepoți. Glumesc, este rușinos! Nu ai ce să faci cu acești bani o lună de zile”, subliniază cu tristețe Aurel Niamțu.

Din cauza neajunsurilor pe care le are, Aurel Niamțu merge să cânte la Hotelul ”Pleiada“ din Iași câteva ore. Chiar dacă nu câștigă sume enorme, el este mulțumit că-și mai acoperă din cheltuieli. Cu toate că mastrul spune că artiștii români ar trebui să fie mai promovați pe piață, pentru că în cadrul unui eveniment se depune multă muncă, astfel încât invitații să rămână la fel de impresionați ca și jurații de la ”Românii au talent”.

”Mai merg la Hotel «Pleiada» și cânt. Nu iau sume mari, însă mă duc pentru că reușesc din acei bani să-mi mai acopăr cheltuielile. Deși nu prea se merită nici să te îmbraci pentru anumite sume care ți se oferă la evenimente, însă astea-s lucrurile în România!”, menționează Aurel Niamțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *