Cancan ultimă oră

Diagnosticul primit de Alina Pușcaș, după ce a ajuns de urgență la spital: „Sunt rare cazurile”

Publicat: 05 dec. 2022
Diagnosticul primit de Alina Pușcaș după ce a ajuns de urgență la spital Sunt rare cazurile
Alina Pușcaș le-a explicat admiratorilor ei că a ajuns pe mâna medicilor, după ce a început să se simtă rău la filmările emisiunii pe care o prezintă împreună cu Pepe

Alina Pușcaș a avut parte de câteva zile mai dificile. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au pus perfuzii pentru a o ajuta să își revină. Vedeta Antenei 1 s-a filmat în timp ce se afla pe patul de spital și avea o perfuzie pusă la mână.

Alina Pușcaș le-a explicat admiratorilor ei că a ajuns pe mâna medicilor, după ce a început să se simtă rău la filmările emisiunii pe care o prezintă împreună cu Pepe.

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital

După terminarea filmărilor la finala „Te cunosc de undeva”, prezentatoarea a început să facă febră mare care nu scădea nici cu ajutorul anitermicelor. Astfel, după ce s-a luptat cu temperatura crescută și cu stări de rău, Alina Pușcaș a decis să meargă la spital.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparate. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine”, a spus Alina Pușcaș, într-un InstaStory.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a precizat că nu a putut răspunde mesajelor pline de îngrijorare primite; deoarece s-a simțit foarte rău.

„Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala „Te cunosc de undeva”, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță”, a precizat ea.

Diagnosticul primit de Alina Pușcaș: „Se pare că sunt rare cazurile”

Ajunsă la spital pentru mai multe investigații, medicii i-au pus Alinei Pușcaș un diagnostic la care nu se aștepta. Se pare că vedeta are un abces la rinichi, afecțiune care este destul de rară.

„Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră. Am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, dar stăpânită mult mai bine cu perfuzii până ieri dimineață. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile”, le-a mai spus Alina urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu