BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dialog educaţional de impact, în Platoul BZI LIVE! Despre 50 ani de excelenţă şi tradiţie în învăţământ alături de prof. dr. Adina Romanescu, managerul Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi – FOTO

Publicat: 03 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 4 februarie 2021, începând cu ora 15.00 şi în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE este programat un dialog educaţional de impact. Despre 50 ani de excelenţă şi tradiţie alături de prof. dr. Adina Romanescu, managerul Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi.

Astfel, vor fi abordate elemente ce ţin de momentul aniversar în care se afla una dintre unităţile de învăţământ de elită, din Iaşi dar şi pe plan naţional, evenimentele derulate cu acest prilej, proiecte aflate în derulare sau care urmează să fie implementate, educaţie în pandemie, relaţia cu elevii şi părinţi.

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi a fost înfiinţat în 1971 şi a etalat până acum performanţe deosebite la fiecare discipline de studiu

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi a fost înfiinţat în 1971 şi a etalat până acum performanţe deosebite la fiecare discipline de studiu. Valoarea liceului este demonstrată atât de numărul mare de premii obţinute de elevi la concursurile şi olimpiadele şcolare cât şi de raţă ridicată a celor ce au continuat studiile la universităţi şi facultăţi de diferite specialităţi din ţară şi străinătate. Un număr însemnat de absolvenţi ai liceului îşi fac cunoscută prezenta în ţări din America de Nord, Europa de Vest, sau chiar Japonia lucrând la companii de prestigiu că Microsoft din Statele Unite ale Americii (SUA), Continental sau Amazon.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu