Prima pagină » Cancan » Diana Bișinicu, divorț în secret! Ce boală are vedeta?

Diana Bișinicu, divorț în secret! Ce boală are vedeta?

13 mai 2022, 14:05,
în Cancan

Chiar dacă urmăritorii săi nu se așteptau, Diana Bișinicu a avut un divorț departe de ochii curioșilor. Cu toate că aveau 10 ani împreună, au decis să meargă pe drumuri separate din cauza unor neînțelegeri. Mai mult de atât, aceasta are și câteva probleme de sănătate.

 Vedeta este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale lui Gigi Becali. În trecut, a fost membră a trupei „Pops”. Pe lângă cariera muzicală, deține și o afacere cu bijuterii.

Diana Bișinicu, divorț în secret! 

Diana Bișinicu a divorțat în mare secret de soțul său după o căsnicie de 10 ani. Cântăreața a avut parte de o nuntă ca în povești alături de Cătălin Andrieș. Bărbatul a cerut-o în căsătorie de mai multe ori, iar inelul de logodnă a fost creat chiar de ea. Cu toate că cei doi nu au mai fost văzuți în public de aproape un an, nimeni nu se aștepta la această veste șocantă. În nenumărate rânduri, femeia a declarat că își mai dorește copii alături de fostul soț, însă se pare că au ales să meargă pe drumuri separate. Diana și Cătălin au împreună o fetiță. Cu ceva timp în urmă, artista a postat pe internet câteva rânduri ce au lăsat să se înțeleagă că mariajul său nu mai funcționa, însă nimeni nu a prevăzut că va divorța.

„Viața este călătoria ta! Nu permite nimănui sa îți spună ce să faci! Ai încredere în instinctele tale și vei găsi calea pe care să o urmezi!”, a scris Diana Bișinicu pe rețelele de socializare.

Cântăreața nu a dorit să ofere nici o informație despre decizia pe care a luat-o. Mai mult de atât, nu se știe exact ceea ce a dus la separarea celor doi soți. O sursă apropiată a precizat că între cei doi ar fi existat câteva discuții asupra unor probleme mai delicate. Aceștia nu au ajuns la un punct comun, motiv pentru care au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Ultimele imagini în care apar împreună sunt fotografiile distribuite de artistă în 2019, dintr-o vacanță în Dubai, restul postărilor fiind alături de fiica sa. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă cântăreața

Cântăreața de muzică armânească se confruntă cu o boală foarte întâlnită în rândul femeilor. Aceasta a menționat că uneori suferă de mari dureri. Diana a declarat că are sindromul ovarelor polichistice. După ce a adus-o pe lume pe fetița sa, Riana, ovarele cântăreței au devenit pline de chisturi. Mai mult de atât, vedeta a precizat că pe lângă chisturile ovariene, aceasta are și o tumoare benignă la sânul drept. Cântăreața a mai spus că durerile le are în fiecare lună timp de trei zile și că nu se poate mișca din pat din cauza lor. 

„Am ovare polichistice şi tumoră benignă la sânul drept, plus 11 chisturi la sânul stâng. Acum doi ani am descoperit tumora benignă de la sânul drept şi chisturile de la sânul stâng.”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Când fetița acesteia avea doar 8 luni, a trecut prin clipe de groază. Micuța s-a înecat din cauza refluxului gastroesofagian și era să moară. Vedeta i-a aplicat manevra Heimlich și și-a salvat copilul.

Cu toate că nimeni nu se aștepta ca Diana Bișinicu să aibă un divorț în secret, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Deși nici unul dintre ei nu au oferit declarații oficiale, surse din anturajul cuplului au confirmat zvonurile. În trecut s-a speculat și despre Jean de la Craiova, în vârstă de 51 ani, că și-ar fi înșelat soția și că ar urma să divorțeze, însă cei doi formează în continuare un cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`