Cancan ultimă oră

Diana Dumitrescu, jignită de internauți: „Ești urâtă, ești bătrână”. Ce spune vedeta despre mesajele negative din mediul online

Publicat: 10 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Dumitrescu jignită de internauți Ești urâtă ești bătrână. Ce spune vedeta despre mesajele negative din mediul online
Diana Dumitrescu, actriță

Din momentul în care a devenit mămică, Diana Dumitrescu nu mai scapă de ura internauților. Vedeta se confruntă cu tot felul de mesaje negative, din partea oamenilor nemulțumiți de modul în care ea își crește copilul.

Diana Dumitrescu a ținut să le transmită un mesaj tuturor persoanelor care o critică aspru orice ar face. Ea a mărturisit că nu înțelege de unde vine atâta răutate.

„Prima dată mi-au spus că de ce nu alăptez. Problema este că eu nu am avut lapte. După mi-au zis că de ce plec în vacanță fără copil. Am și eu o viață, plec și cu copilul, dar am și nevoie de timp cu soțul meu. După că de ce m-am tuns, ei bine, m-am tuns pentru că am avut nevoie după sarcină”, a spus Diana Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni tv.

„Ești urâtă, ești bătrână”. Diana Dumitrescu, jignită de internauți

De asemenea, Diana Dumitrescu a declarat că internauții devin din ce în ce mai agresivi, fiindcă o critică fără motiv. Actrița a arătat că inițial era extrem de afectată de toate aceste cuvinte dure, însă cu timpul a învățat să se detașeze de acest comportament.

„Oamenii s-au înrăit, au stat foarte mult acasă, nu au bani, nu mai au job-uri, este de înțeles. Fiecare trece printr-o perioadă grea acum și atunci ei spun: ești urâtă, ești bătrână, de ce îi face copilului așa, de ce îi dai aia. Și în primă fază le ignori, o dată, de două ori, de trei ori, dar când toată lumea sare pe tine și te critică, la un moment dat, izbucnești pentru că ești om. Așa că am zis să fac haz de necaz și a funcționat.

Spun asta deoarece comunitatea mea și-a dat seama că autoironia cu care spun că-mi cresc copilul pot să o pună și ele în practică. În sensul că putem să fim mai relaxate, să lași copilul la desene. Până la urmă fiecare decide cum își crește copilul, ce face, cum face, este alegerea fiecăruia. Urmăresc și eu mămici, dar nu intru să comentez”, a mai spus Diana Dumitrescu.

De ce nu și-a mai alăptat bebelușul Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a revoltat multe mame atunci când a declarat că nu își mai alăptează bebelușul. Cu toate acestea, vedeta a spus despre copilul ei că „s-a înțărcat singur”, fiind nevoită să îi dea biberon.

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut”

Cum a anunțat Diana Dumitrescu venirea pe lume a copilului

„Acum un an de zile spuneam amândoi un „DA” hotărât, fericiți și bucuroși că pornim împreună pe drumul vieții în dorință de a ne construi o familie. De câteva zile în viață noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îți fie viață magică și plină de culoare! Te iubim!”, a scris actrița în luna septembrie a anului 2019.

Adauga un comentariu