Local

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre ruperea barajului de la Kahovka: „Oare nu cumva ne apropiem de o pandemie produsă de agenţii patogeni supuşi experimentelor din laboratoarele bioteroriste de pe teritoriul Ucrainei?”

Publicat: 26 iul. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Diana Șoșoacă președintele S.O.S. România despre ruperea barajului de la Kahovka Oare nu cumva ne apropiem de o pandemie produsă de agenţii patogeni supuşi experimentelor din laboratoarele bioteroriste de pe teritoriul Ucrainei
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a făcut o interpelare adresată ministrului mediului, apelor şi pădurilor, Mircea Fechet, ministrului afacerilor externe, Luminiţa Teodora Odobescu şi ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. Senatorul de Iași cere explicații cu privire la riscurile la care este supusă România după ruperea barajului de la Hahovka.

„Ruperea barajului de la Kahovka a generat o viitură uriaşă, iar apele care se revarsa sunt aduse de curenţi direct spre România. Florin Timofte, cercetător biolog la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Marina „Grigore Antipa” din Constanța a explicat că aceşti curenţi vor aduce cu sine toate reziduurile din apele ucrainene, iar pe Litoralul românesc şi în Dunăre se vor vedea efectele în aproximativ 10 zile. La Marea Neagră cu greu se va mai putea face baie, din cauza reziduurilor care vor fi în apă. Ceea ce ar însemna data aproximativă 24 iunie. În privinţa uleiului industrial, care s-a scurs în Nipru încă de la ruperea barajului, experţii transmit că nu există motive de îngrijorare din acest punct de vedere, însă ne putem confrunta cu alte probleme”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Risc de holeră pe litoralul românesc, după distrugerea barajului din Ucraina”

Parlamentarul a ținut să menționeze că riscul de holeră în plin sezon estival arată că riscul este enorm, iar totul se poate transforma într-o epidemie.

„În plin sezon estival, apare o alertă foarte gravă, holeră, o boală care ar putea să transforme situaţia într-o epidemie. Ape devrersate din canalizări, resturi de animale moarte şi chiar substanţe chimice au fost purtate de răul Nipru în Marea Neagră, iar reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au tras un semnal de alarmă cu privire la existenţa riscului de apariţie a holerei, după probele prelevate din apă.

Deşi OMS a denotat faptul că este un ONG plin de incompetenţi, care au ucis cu sânge rece oameni într-o falsă pandemie şi i-au vaccinat obligatoriu, distrugându-le sănătatea, trebuie făcute imediat verificări pentru a se decela dacă această organizaţie spune adevărul sau minte, iar noi suntem sătui de minciunile Guvernului României şi OMS-ului din pandemia inexistentă. Oare nu cumva ne apropiem de o pandemie produsă de agenţii patogeni supuşi experimentelor din laboratoarele bioteroriste de pe teritoriul Ucrainei, pe care le-a măturat viitura după distrugerea barajului?”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • da fa! din 1991 de la independenta Ucrainei nu s-au intamplat kkturi! noroc acum din februarie 2022 dintroo data cu invazia Rusiei in Ucraina, Ucraina e de vina pentru toate! da fa, in mortii ma-tii! da fa! Ucraina e de vina! balabusta dracului! umflata dracului! mananci 2 pui la o masa! rusofila dracului! singurul parlamentar roman care da cu prezenta la ambasada Rusiei. nu stiu de ce ambasadele Rusiei in UE mai functioneaza cand trebuia o data cu invazai Rusiei in Ucraina desfiintate toate si trimisi toti diplomatii rusi acasa, chiar si cetatenii rusi care sunt cu viza in spatiul EU!

  • Cred ca incasati bani frumosi de aceasta doamna si prietenul ei Simion ca nu este zi sa nu le faceti publicitate,adica sa ii promovati.

  • da fa ce sa-ti povestesc…! din 1991 de la independenta Ucrainei de ce nu s-au intamplat kkturi? noroc acum din februarie 2022 dintr-o data cu invazia Rusiei in Ucraina, Ucraina e de vina pentru toate, nu? da fa, in mortii ma-tii! Ucraina e de vina! da, fa! Ucraina e de vina! balabusta dracului! umflata dracului! mananci 2 pui si 3 kg de spata de porc la o masa! rusofila dracului! singurul parlamentar roman care da cu prezenta la ambasada Rusiei. nu stiu de ce ambasadele Rusiei in UE mai functioneaza cand trebuia o data cu invazia Rusiei in Ucraina desfiintate toate si trimisi toti diplomatii rusi acasa, chiar si cetatenii rusi care sunt cu viza in spatiul UE!

  • Nu, ne apropien de troaca din care slaninoasa asta mananca cacat. De ce ne apropiem?! sa-i mai punem o portie de balegar sa nu-i fie fomica. Balena ucigasa.

Adauga un comentariu