National

Dida Drăgan a povestit cum l-a cunoscut pe Dumnezeu: „S-a îndurat de mine și a făcut din ființa mea vasul în care a turnat o picătură din harul Său”

Publicat: 29 apr. 2021
Dida Drăgan cu eșarfă albă la gât
Dida Drăgan, cântăreață

Dida Drăgan, o artistă desăvârșită din România, a vorbit în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 3 despre Dumnezeu și despre cum a ajuns să Îl cunoască.

Joi, 29 aprilie, cântăreața Dida Drăgan a discutat despre relația pe care o are cu Dumnzeu. Ea a mărturisit că nu este nimic fără Dumnezeu și doar datorită harului Său a reușit să convertească substanța artistică în combustibil creator.

„Fie ca această zi să ne spele de rele, îndoieli și neadevăr și să avem curajul să fim noi înșine, iar partea de lumina a sufletului nostru să alunge întunericul din noi.

Dumnezeu şi-a jertfit unicul lui Fiu ca să ne spele pe noi de toate relele lumii acesteia. Căci Isus a luat asupra sa crucea păcatelor noastre. Iisus este biruința asupra morții, este partea noastră de eternitate, este lumina lunii care s-a coborât în noaptea sfântă prin Marea Poartă a Cerului.”, a dezvăluit Dida Drăgan.

Dida Drăgan: „ Artistul poate converti substanța artistică în combustibil creator”

Îi mulțumesc lui Dumnezeu care s-a îndurat de mine și a făcut din ființa mea vasul în care a turnat o picătură din harul Său. Artistul poate converti substanța artistică în combustibil creator, ceea ce a condus la luminarea spiritului și construcția de sine, libertate, artă, religie, pentru că arta nu ține doar de meserie și de exercițiu ține, în primul rând, de har. Ea cultivă libertatea de gândire, inițiativa, personalitatea”, a spus Dida Drăgan la „Sinteza Zilei”.

Artista a fost întrebată despre cum a ajuns să-l cunoască pe Dumnezeu, iar aceasta a dezvăluit că nu există artist sau om normal care să nu-l iubească pe Dumnezeu, căci fără El nu este nimic.

„Nimeni nu știe cât am tremurat în toate festivalurile internaționale pe care le-am câștigat. Recunosc că, întotdeauna când am un concurs internațional mă rog la Dumnezeu. Numai Dumnezeu m-a apărat pentru că eu am venit dintr-o țară socialistă. A fost foarte greu”, a mai spus cântăreața Dida Drăgan.

Dida Drăgan, dezvăluiri fără perdea: „Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri”

Chiar dacă nu a mai apărut de o bună perioadă de timp pe scenă sau la televizor, cântăreaţa nu a renunţat la muzică. Când nu își ocupă timpul cu diferite piese, este alături de băiatul pe care îl are din mariajul cu fostul soț. Florin Ochescu Junior a moștenit de la tatăl său dragostea pentru chitară.

“Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! Eu fac vocalize, timp de oră, săptămânal, chiar și acum, când nu am concerte, muzica e un lucru greu, e un dar de la Dumnezeu, de care trebuie să avem mare grijă. S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Eu nu prea acord interviuri, așa că se inventează tot felul de lucruri. Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat cântăreața pentru playtech.ro.

Adauga un comentariu