Sanatate

Dietă de slăbit 10 kg. Cum să pierzi în greutate fără să-ți stresezi organismul?

Publicat: 15 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dietă de slăbit 10 kg. Cum să pierzi în greutate fără să-ți stresezi organismul
O dietă sănătoasă și rapidă cu un rezultat de minus 10 kilograme ar trebui să dureze aproximativ șase luni

Multe fete nu sunt pregătite să aștepte și caută o dietă de slăbit 10 kg. O dietă de 10 zile, în care să slăbești un kilogram pe zi pare a fi de ordinul fantasticului. Dar pierderea extremă în greutate este potrivită doar pentru cei care se alimentează sub supravegherea unui expert. Trebuie să știi că o astfel de dietă este un stres uriaș pentru organism.

Atunci când începeți o dietă nu trebuie să uitați că numai medicul dumneavoastră poate pune un diagnostic și prescrie un regim. Este posibil să pierdeți în greutate dacă suferiți de acumulare de grăsime. Dacă greutatea dvs. corespunde unei norme fiziologice, și nu unor idealuri exagerate, va fi dificil să o pierdeți. Poți să slăbești 10 kilograme într-o lună sau o lună și jumătate. Dar mai întâi trebuie să afli dacă organismul tău are nevoie de această schimbare.

o farfurie cu mai multe alimente permise in timpul unei diete peste care sta un metru
Să slăbești 10 kilograme rapid și eficient este real

Dieta de slăbit 10 kg. Cum să-ți sculptezi corpul de vis?

Dacă sunteți supraponderal, și vă doriți să slăbiți 10 kilograme, trebuie să știi că corpul dumneavoastră va fi reticent să renunțe la kilogramele pe care le aveți în mod legitim. Este destul de real să pierdeți 2-3 kg într-o săptămână și puteți pierde 10 kg în 3-4 săptămâni. Nu este nimic criminal în a dori să urmezi o dietă și să-ți „sculptezi” corpul de vis. Dar este mai bine să vă apropiați treptat de obiectivul dvs. Astfel, cu cât pierdeți mai încet din greutate, cu atât este mai puțin probabil ca acestea să revină.

mai multe alimente permise in timpul unei diete pe o masa inconjurate de un metru
O dietă pentru o anumită perioadă de timp este chiar bună pentru organism

Să slăbești 10 kilograme rapid și eficient este real. Pentru asta puteți să faceți exerciții fizice grele, să renunți la alimentele preferate și să atingi cifrele râvnite. Dar faceți-o cu înțelepciune. Multe fete, în încercarea de a slăbi rapid, neglijează regulile nutriționale de bază și provoacă daune grave sănătății lor.

Există momente în care trebuie doar să pierdeți în greutate rapid, cum ar fi o ședință foto, o sărbătoare sau o vacanță. Și aici sunteți deja în căutarea unor modalități de a pierde rapid în greutate cu 10 kg, de preferință acasă, fără a cheltui bani pe specialiști și regimuri. În astfel de cazuri, cele mai simple diete timp de 10 zile sunt cele mai eficiente. Restricțiile în alimentație dau rezultate rapide, dar de scurtă durată.

Cum poți slăbi fără să-ți dăunezi sănătății. Revenirea treptată la regimul obișnuit

O dietă pentru o anumită perioadă de timp este chiar bună pentru organism. Aceasta face posibilă pierderea rapidă a 10 kg de greutate, chiar și fără sport. Însă, mușchii suferă în acest caz. Dar efectul este justificat doar dacă te-ai pregătit pentru o descărcare extremă. În prealabil începi să mănânci mai puțin, refuzând să consumi produse de panificație și preparate din carne. „Revenirea” de la dieta rapidă după obținerea rezultatului dorit ar trebui să se facă treptat.

mai multe alimente permise in timpul unei diete pe o masa
Nu uitați că, atunci când reveniți la o dietă normală cu bunătățile preferate, veți lua din nou în greutate

Nu uitați că, atunci când reveniți la o dietă normală cu bunătățile preferate, veți lua din nou în greutate. Așa că cel mai bine este să țineți o dietă timp de o lună și apoi să continuați să mâncați corect. În mod ideal, ar trebui să pierdeți 2 kg pe lună. În acest caz, procesul de pierdere în greutate va dura aproape o jumătate de an, dar nu va dăuna sănătății dumneavoastră.

O dietă sănătoasă și rapidă cu un rezultat de minus 10 kilograme ar trebui să dureze aproximativ șase luni. Aceasta nu este o perioadă lungă de timp în percepția dieteticienilor. Există multe exemple de persoane care au reușit să slăbească 10 kilograme într-un an urmând diete specifice. Dietele cu proteine și cu carbohidrați sunt două abordări diferite pentru pierderea în greutate, dar pot fi la fel de eficiente.

Dieta de slăbit 10 kg trebuie urmată doar după ce veți discuta cu un profesionist și spunându-i care sunt preferințele dumneavoastră în materie de gusturi. Dacă nu sunteți pregătiți pentru o dietă complicată, numărând caloriile și analizând compoziția alimentelor, trebuie să urmați cel puțin un program alimentar corect pentru a ajunge la rezultatul dorit.

o farfurie cu mai multe alimente permise in timpul unei diete peste care sta un metru
Există multe exemple de persoane care au reușit să slăbească 10 kilograme într-un an urmând diete specifice
Adauga un comentariu