WoW!

Dieta Uglov pentru femei – Cum să slăbești repede și să te menții

Publicat: 30 iul. 2021
Chirurgul Fiodor Grigorievici Uglov care a facut dieta pentru femei
Dieta pentru femei te ajută să slăbești și să te și menții la greutatea dorită

Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai renumiţi chirurgi din lume, recomanda un regim de slăbit care implică prea puţine restricţii. El a realizat o dietă pentru femei numită Uglov, menită să ajute la slăbitul uşor şi la menţinerea greutăţii. Mai multe informaţii despre cine este profesorul Uglov aflam, de asemenea, din acest material.

Chirurgul a ajuns până la vârsta de 104 ani şi a dezvăluit secretul longevităţii şi al vieţii sănătoase. El spune că trebuie să respectăm anumite lucruri, pentru a ne asigura că nu ne vom îmbolnăvi. În primul rând, orice om are nevoie de activitate fizică, dar şi activitate intelectuală ridicată. Apoi trebuie să renunţe definitiv la alcool şi tutun şi să doarmă minim 7 ore în fiecare zi.

Dieta Uglov pentru femei – Cum să se menţină

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov a încropit dieta pentru femei din alimente consumate în mod regulat. Aşadar, nu trebuie să mergi la cumpărături, după produse bio ori foarte scumpe.
Dimineaţă trebuie să consumi: o ceaşcă de ceai negru sau cafea naturală fără a adăuga zahăr, iar apoi un ou fiert cu gălbenuş tare şi 8 prune uscate, înmuiate de seară, în apă.
Prânzul constă în 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau peste, o portocală şi 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov.
Drept gustare, între mese, se recomandă 30 g de caşcaval tare, un măr şi încă o portocală.
Iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru.

Pentru a avea rezultate bune, dieta trebuie ţinută 10 zile şi, bineînţeles, respectate toate cele de mai sus.
Dieta se ţine 10 zile şi are rezultate remarcabile.

Poți, de asemenea, să încerci și dieta cardiologilor. Aceasta e mai mult recomandată persoanelor care au probleme de sănătate, dar este în regulă dacă vrei să o încerci, fără a suferi de ceva anume. Se poate, de asemenea, și să aplici regimul urmat de Oana Roman. Acesta constă într-un interval de 8 ore în care ai voie să mănânci alimente sănătoase, urmat de un interval de 16 ore, în care nu ai voie să consumi absolut nimic. În afară de apă, bineînțeles.

Despre Fiodor Grigorievici Uglov, pe scurt

Este cunoscut drept cel mai în vârstă chirurg din lume. S-a implicat în campania anti-alcool iniţiată de liderul rus Mihail Gorbaciov. Datorită principiilor sale alimentare, a trăit până la aproape 104 ani. Mai mult, a profesat până la vârsta de 102 ani. De altfel, pentru acest lucru a şi fost inclus în Cartea Recordurilor.
Considera că un regim alimentar adecvat este, de fapt, tratamentul ce îi salvă pe pacienţi de la a fi supuşi intervenţiilor chirurgicale.
Se spune că medicul a avut toată viaţa o greutate de 65 de kilograme. Secretul unei vieţi normale, conform lui, era greutatea în limite normale.
Iată regulile după care s-a ghidat toată viaţa:

 • duşuri cu apă rece
 • program de lucru bine stabilit şi respectat
 • activitate fizică şi mentală intense
 • somn nocturn de 7-8 ore
 • câteva restricţii alimentare
 • fără alcool şi tutun
 • ridică-te de la masă înainte de a te simţi satul complet
 • nu ai voie să te întinzi în pat ori să dormi după fiecare masă. Ideal e să te apuci de treabă aproape imediat
 • ultima masă trebuie servită cu câteva ore înainte de culcare
 • respectă posturile din timpul anului. Sunt un excelent proces de detoxifiere. Acest lucru e de mare folos mai ales persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare ori care au diverse probleme digestive.

Dieta Uglov: exemplu de meniu

Iată o idee de meniu din dietă Uglov pentru femei:

 • ora 9:00 – ceai negru sau cafea simplă, cu o linguriță de zahăr;
 • ora 11:00 – 8 prune uscate, puse la înmuiat în apă, un ou fiert;
 • ora 14:00 – 200 gr carne slabă fiartă / la abur, alături de 100 de grame de varză sau morcovi (preparate la abur/fierte), o portocală;
 • oră 17:00 – 30 de grame de brânză degresată, o portocală sau un măr;
 • ora 20:00 – 250 de ml de lactate fermentate (iaurt, chefir)
Adauga un comentariu