Cancan ultimă oră

Din ce a trăit Nea Mărin până să ajungă vedetă. Unde a lucrat, imediat după Revoluție

Publicat: 20 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce a trăit Nea Mărin până să ajungă vedetă. Unde a lucrat imediat după Revoluție
Nea Marin, așa cum îl știu toți pe dansatorul Marin Barbu, a devenit cunoscut pentru emisiunile sale ,,Poftiți pe la noi”

Nea Mărin a intrat și mai mult în atenția publicului după ce, vreme de 12 sezoane, a fost pionul principal al mai multor proiecte de la Antena 1. Dansul l-a ajutat, de la bun început, să ajungă în această poziție, dar și să-și câștige existența. Nu a fost însă mereu așa! „Nebunul”, așa cum îl numește Liviu Vârciu, dezvăluie că, la un moment dat, viața l-a împins să practice și o altă meserie.

Marin Barbu, cunoscut sub numele de Nea Mărin, are în spate o carieră impresionantă în dans, însă puțin sunt cei care știu că îndrăgitul personaj de la Antena 1 a avut și altă meserie. Cea de taximetrist! Se întâmpla imediat după Revoluție, când totul în jurul lui i se părea incert și nu se mai regăsea.

„Din ziua în care a început să iasă lumea în stradă, eu m-am uitat încontinuu la televizor. Nu-mi dădeam seama! Aveam 32 de ani, doi copii, iar eu nu știam ce să fac. Eu doar cu dansul am fost!

Nu-mi găseam rostul! La un moment dat, soția mea avea un unchi cu care m-am întâlnit și mi-a zis să fac taxi. În ‘90 și ‘91 eu am făcut taxi!”, a pvoestit Nea Mărin.

Adauga un comentariu