WoW!

Din ce fac bani Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce fac bani Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Pentru ca nu mai apar la TV, multi s-au intrebat din ce fac traiesc Madalin Ionescu si sotia lui. Multe persoane publice poate nu ar recunoaste, dar Cristina Siscanu nu se ascunde si a dezvaluit DIN CE CASTIGA BANI:

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, fostul cuplu de prezentatori de la Kanal D, si-au gasit calea profesionala de cand nu mai apar pe micile ecrane. Cei doi au descoperit internetul si puterea emisiunilor online si au devenit printre cele mai bine platite vedete din mediul virtual pentru munca pe care o presteaza. Cei doi si-au facut un mini-studio unde realizeaza periodic interviuri cu personaje cat mai diversificate.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, bani din contracte de imagine
Exista viata si dupa Kanal D, iar asta pot sa confirme Madalin Ionescu si sotia lui, care faceau furori acum cativa ani cu emisiunea Wowbiz. Cei doi au recunoscut ca traiesc bine din promovarea anumitor produse, caci au incheiat o serie de contracte de imagine cu tot felul de firme, iar cu multe au ajuns sa colaboreze pe o perioada mai lunga de timp.

„Eu realizez de doua ori pe saptamana o emisiune online pe care o puteti urmari pe pagina mea de Facebook. Sa stiti ca nu este simplu de pregatit, necesita multa munca, exact ca un show tv. Eu am nevoie de doua-trei zile ca sa pun totul la punct pentru o singura editie. Trebuie sa gasesc o tema, un invitat, o poveste, sa ma gandesc la titluri, sa fac burtiere, sa ma asigur ca siglele sponsorilor intra unde si cand trebuie”, a declarat recent Cristina Siscanu.

Fiecare cu emisiunea lui, insa banii ajung in familie
„Am o echipa cu care lucrez, dar eu trebuie sa coordonez totul la emisiunea mea, iar Madalin la a lui pentru ca si el realizeaza un talk show online pe care-l puteti viziona pe pagina lui de Facebook. Noi avem si multe contracte de colaborare, de imagine…”, a mai spus Siscanu

Adauga un comentariu