Cancan

Din ce face bani Brigitte Pastramă, în Dubai. Iată cum își câștigă existența

Publicat: 16 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce face bani Brigitte Pastramă în Dubai. Iată cum își câștigă existența
Brigitte Pastramă face bani în Dubai dintr-o firmă de design și amenajări interioare și spune că reușește să trăiască decent

După ce s-a mutat în Dubai, lumea a început să se întrebe din ce face bani Brigitte Pastramă pentru a-și duce existența. Brigitte a făcut o schimbare radicală în viața ei după ce a decis să părăsească România. Vedeta și-a pregătit bagajele și a renunțat la viața mondenă de aici, plecând spre Dubai. Nu a călătorit singură, ci însoțită de fiica sa, Sara. Florin Pastramă este prezent în peisaj, dar este mai rar văzut în Emiratele Arabe, deoarece are afaceri de rezolvat în țara noastră.

Cu toate acestea, bruneta se descurcă excelent și s-a adaptat deja la viața din Emiratele Arabe.

Cum este viața pe care o duce în Dubai

La început, parcursul a fost dificil, dar acum lucrurile merg foarte bine în viața lor. Au inițiat și o afacere, din care își asigură traiul și se pare că stau foarte bine din punct de vedere financiar.

„E mult mai liniștită viața în Dubai, față de cea din România, cel puțin pentru mine. Nu am așa multe business-uri aici. Acum am grijă de fiica mea, care merge la școală. Ea a început școala aici, în Dubai. Eu mi-am deschis o firmă aici, dar deocamdată nu am foarte mult de lucru. Prioritatea mea este copilul meu. Îmi petrec zilele cu ea”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, pentru Fanatik.

Din ce face bani Brigitte Pastramă, în Dubai

Înainte de a se muta în Dubai, fosta soție a lui Ilie Năstase a pus totul la punct. Brigitte și Florin Pastramă au deschis o afacere în domeniul amenajărilor interioare. Deși sunt încă la început în acest domeniu, lucrurile merg destul de bine.

Vedeta afirmă că nu duc o viață luxoasă, ci una decentă. Se bucură de timpul petrecut în Emiratele Arabe și depune toate eforturile pentru a se asigura că fiica ei este bine. Deoarece Florin încă petrece timp în România, unde are diverse afaceri, revederea lor este mult mai dulce și așteptată.

„Mi-am deschis împreună cu Florin o firmă de design și amenajări interioare. Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem 2 stiluri de design, frech riviera și italian. Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Putem să facem și rame pe pereți, cu lumini. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian”, a mai spus bruneta, pentru sursa citată.

Brigitte Pastramă face bani în Dubai dintr-o firmă de design și amenajări interioare și spune că reușește să trăiască decent.

Adauga un comentariu