Sport

Dinamo, adio austeritate după venirea lui Cosmin Contra! Pe vremea lui Ionuț Negoiță, nici în vise nu exista un asemenea buget. Când se plătesc salariile

Publicat: 28 aug. 2020
Spaniolii care au preluat Dinamo sunt puși pe fapte mari după numirea lui Cosmin Contra ca antrenor al
După venirea lui Cosmin Contra, Dinamo are un buget impresionant.

După venirea lui Cosmin Contra, Dinamo are un buget impresionant.

Spaniolii care au preluat Dinamo sunt puși pe fapte mari, după numirea lui Cosmin Contra ca antrenor al „câinilor” și au anunțat un buget imens pentru acest sezon.

„S-a vobit de un buget destul de mare. Din ce știu eu, ei și-ar dori un buget de 10 milioane în primul an. Nu știu dacă e un buget de play-off sau de titlu. Nu știu dacă vor fi chiar 10 milioane, pentru că acolo sunt și datoriile clubului, care există în contabilitatea clubului”, a spus Cosmin Contra.

Antrenorul a dezvăluit când vor primi jucătorii toate restanțele.

„Din ce știu eu, până vineri vor fi plătite aproape în totalitate salariile. Cred că până pe 15 trebuiau să fie plătite lunile mai și iunie și apoi iulie, iar săptămâna viitoare vor fi la zi. Una dintre condițiile pe care le-am pus a fost stabilitatea financiară. În fiecare lună, jucătorii să fie plătiți normal și eu să am liniștea să pot să antrenez echipa”, a spus Contra.

Revoluție la Dinamo. Ce promit spaniolii care au preluat clubul

„S-au luat decizii care înainte poate nu erau la Dinamo. S-a reînființat echipa a doua pentru că exista o breșă, de la U19 până la a juca la prima echipă și trebuia să trimiți jucătorii la alte echipe să joace.
Echipa a doua e în Divizia C și s-a înființat pentru a nu avea un gol până la echipa mare. Cu toate că ar fi fost bine ca jucătorii de 19 ani să debuteze în prima echipă. Dar asta vor să facă, vor să înființeze o academie și ar dori ajutor din partea tuturor pentru a face noul stadion.
Asta ar ajuta noul proiect să devină mult mai serios cât mai repede. Ridicarea unui stadion ar face ca Dinamo să crească din toate punctele de vedere. Oamenii vor să facă treabă foarte serioasă”, a explicat Cosmin Contra.

Dinamo face transferuri. Cosmin Contra a discutat cu 15 jucători

„Nu știu dacă rămâne Bălănescu, nu e competența mea. Singurul lucru care pe mine mă interesează e să găsesc 6-7 jucători de valoare să ajute Dinamo. Avem nevoie de întăriri, timpul ne presează.
Suntem în discuții foarte avansate. Sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim și sperăm să ajungă cât mai mulți în ultimele zile și asta să mă ajute să încheg o echipă care să arate cât mai bine din etapa a treia.
Transferurile cele două au fost făcute înainte să ajung eu la o înțelegere cu spaniolii. Cred că sunt transferuri reușite, sper să se adapteze repede pentru că cerințele vor fi mari.
Stabilitate financiară va fi, investiții vor fi și la echipă și, la infrastructură și normal că și certințele sunt mari. Unicul nostru obiectiv va fi să intrăm în play-off pentru că nu am mai făcut-o în ultimii ani”, a precizat Cosmin Contra.

Cosmin Contra a condus aseară prima ședință de pregătire din postura de antrenor al lui Dinamo. Fostul selecționer va sta pe bancă la meciul de luni, cu Chindia, din etapa a doua.

Adauga un comentariu