Cancan

Dinu Maxer a fost nevoit să petreacă Sâmbăta Paștelui în spital, alături de mama lui. Ce a pățit femeia

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinu Maxer a fost nevoit să petreacă Sâmbăta Paștelui în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia
Din nefericire, Dinu Maxer a fost nevoit să petreacă Sâmbăta Paștelui în spital, alături de mama lui care din fericire nu a suferit de ceva foarte grav

Dinu Maxer a fost nevoit să petreacă Sâmbăta Paștelui în spital, alături de mama lui. Artistul a relatat, într-un interviu pentru Xtra Night Show, despre cum persoanei dragi i s-a făcut rău și cum, atunci când au chemat ambulanța, nu s-au așteptat la ce avea să urmeze.

După ce au ajuns la spital, cei doi credeau că vor pleca acasă mai devreme, dar au părăsit spitalul cu jumătate de oră înainte de Înviere și au luat lumină de la biserica din apropiere.

Dinu Maxer a petrecut sărbătorile pascale cu mama sa, la spital

Artistul a fost cuprins de panică, așa că începutul sărbătorilor pascale nu a fost unul prea fericit pentru el.

„Mama mea a fost internată sâmbătă, a fost dusă de urgență la spital și am crezut că mergem și e totul ok, pentru că nu o văzusem. Am chemat salvarea la telefon, punând un diagnostic așa după ureche. S-a întâmplat sâmbătă dimineață, punând un diagnostic după spusele celor din jurul ei, iar Magda a venit alături de mine și îi mulțumesc frumos, pentru că noi am ajuns la ora 4 și am crezut că undeva pe la 6-7 plecăm.

Dar la 11 jumate am plecat de la spital. Am plecat direct la biserică, acolo s-au dus și cadrele medicale și ne-au întrebat: „Nu mergeți cu noi aici?”, a povestit Dinu Maxer.

Șocul a fost unul extrem de mare pentru artist

Artistul a declarat că a fost surprins și șocul a fost considerabil, deoarece problemele sunt recente și nu era conștient de ele.

Mama artistului este monitorizată medical și acum poate zâmbi pentru că este în siguranță. Dinu i-a mulțumit și Magdei pentru că a stat alături de el la spital.

„Este ceva recent. Nu te așteptai, a fost un șoc, știi că are aia, aia, aia, dar nu te aștepți la alte boli. Este sub supraveghere. În momentul în care am fost la ea în vizită și totul era bine, pot să zâmbesc astăzi.

Șocul e mai groaznic decât deznodământul. Copilul nu a știut.”, a mai povestit Dinu Maxer.

Dinu Maxer are o relație bună cu mama lui

Dinu Maxer a povestit, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, despre cum a fost perioada în care a negat iubirea maternă, aflându-se între cei doi părinți ai săi, atât înainte, cât și după divorț.

După ce mama sa s-a recăsătorit, acesta a observat că cel care i-a devenit mamei sale soț a schimbat-o mult, drept pentru care i-a și mulțumit, asta pentru că mama sa a trăit multă vreme prin prisma frustrărilor adunate odată cu divorțul.

Din nefericire, Dinu Maxer a fost nevoit să petreacă Sâmbăta Paștelui în spital, alături de mama lui, care din fericire nu a suferit de ceva foarte grav.

Adauga un comentariu