Economic Local

Direcția Creșe Iași oferă contracte pentru produse de curățat! Valoarea achiziției este de 55.000 euro

Publicat: 10 iul. 2020
Direcția Creșe Iași oferă contracte pentru produse de curățat în valoare de 55.000 euro
Direcția Creșe Iași oferă contracte pentru produse de curățat

Direcția Creșe Iași oferă contracte pentru produse de curățat. Licitația de la finalul lunii este împărțită în patru loturi. Achiziția este necesară pentru asigurarea activității în cele 12 creșe din subordine. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare

Direcția Creșe Iași oferă contracte pentru produse de curățat. Pe data de 27.07.2020, autoritatea contractantă organizează o licitație pentru achiziția mai multor produse de curățat. Pe lista achizițiilor se mai află hipocloriți, echipamente de bucătărie, articole de menaj și uz casnic sau de îngrijire personală. Prevederea bugetară a procedurii este de 257.987 lei, fără TVA, aproape 55.000 euro. Produsele vor fi folosite de 12 creșe din subordinea Direcției.

„Termenul de valabilitate pentru toate produsele ofertate trebuie să fie în conformitate cu legislația națională, respectiv standarde naționale și europene. Achizitorul are dreptul de a notifica imediat furnizorului, în scris, orice plângere sau reclamație ce apare în legătură cu produsele livrate. La primirea unei astfel de notificări, furnizorul are obligația de înlocui produsul în maximum 48 ore fără costuri suplimentare”, se arată în caietul de sarcini.

Direcția Creșe Iași oferă contracte pentru produse de curățat, în timp ce Primăria Iași pregătește construirea unui număr de 5 creșe

Primăria Iași a finalizat o licitație pentru achiziționarea unor servicii de proiectare și asistență tehnică. Documentația este necesară pentru construirea a 5 creșe. Prevederea bugetară este de 378.151 lei, fără TVA, adică 80.000 euro. Procedura a fost câștigată de către societatea Mihul SRL, cu o ofertă financiară de 298.800 lei, fără TVA. Au mai participat Chirița Marian Jan – BIA, Hentza Business SRL, Trust AVB SRL, Simpa Consult SRL, Conpac Arhitect SRL, Pencraft SRL, Artca SRL și Asocierea Total Business Land SRL – Greco Proiect Solutions SRL. Amplasamentele propuse sunt: șoseaua Voinești – 3.500 metri pătrați, bd. Tudor Vladimirrescu, nr. 39-45 – 1.415 metri pătrați. Edilii au mai completat cu str. Stindardului – 988 metri pătrați, șoseaua Nicolina – în curtea Școlii nr.19 și str. George Emil Pallade – 3.000 metri pătrați.

Primăria Iași plătește 850.000 euro pentru construirea unei grădinițe în zona Bucium

Municipalitatea a semnat și ordinul de începere a lucrărilor pentru grădinița din Bucium. Contractul de 850.000 euro a fost semnat cu Alconf SRL. Societatea este controlată de asociații Georgeta Bugeac și Anca Monica Vânătoru. În 2018, cifra de afaceri a firmei a fost de 3,6 milioane lei, profit de 47.663 lei, cu un număr de 18 angajați. Lucrările sunt finanțate printr-un program european. Durata contractului este de 3 ani. Suprafața utilă a clădirii va fi de 706 metri pătrați. Grădinița va avea program prelungit. „Obiectivul general al proiectului este reprezentat de construirea și dotarea unei grădinițe cu 9 săli de grupă, cu un regim de înălțime parter+etaj și un funcțional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare situată în stradela Bârnova (zona Bucium)”, se arată în obiective.

Adauga un comentariu