Eveniment-Social

Directorul CCD „Spiru Haret” Iaşi, Silviu Iordache, prezent la o instruire în domeniul digitalizării, în Turcia

Publicat: 12 mai 2022
Silviu Iordache, directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iaşi, este prezent în Istanbul, Turcia la o instruire în ceea ce priveşte învăţământul viitorului şi digitalizare

Silviu Iordache, directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iaşi, este prezent în Istanbul, Turcia la o instruire în ceea ce priveşte învăţământul viitorului şi digitalizare.

„Zilele acestea mă aflu în Istanbul la conferința proiectului Erasmus+: 2020-1-TR01-KA226-SCH-098336 SPECIALLY DIGITALISED. După o perioadă destul de îndelungată în care activitățile din cadrul proiectului au fost doar virtuale ne întâlnim în sfârșit față în față. Deși aici atmosfera este foarte caldă și prietenoasă specifica Orientului și Balcanilor și ne bucurăm că putem sta la aceeași masă fără distanțare, constatăm că e nevoie de platforme educaționale cât mai performante pentru că după doi ani lucrurile s-au schimbat enorm iar învățământul viitorului nu mai poate exista fără tehnologia modernă. România are nevoie mai mult de cât oricând de digitalizarea învățământul și pentru asta investițiile educaționale trebuie să vizeze toate componentele esențiale: echipamente, conectivitate generalizată la internet, platforme securizate și mai ales ceea ce facem noi la CCD, profesori pregătiţi pentru predarea online”, a transmis Silviu Haret, directorul Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iaşi.
Adauga un comentariu