International

Discurs fulminant avut de Giorgia Meloni, viitorul premier din Italia

Publicat: 27 sept. 2022
Discurs fulminant avut de Giorgia Meloni viitorul premier din Italia
Giorgia Meloni, viitorul premier din Italia a ținut un discurs

Giorgia Meloni a câștigat alegerile din Italia și va fi, cel mai probabil, viitorul premier femeie din istorie. Aceasta a ținut un discurs în care a explicat faptul că Italia își va recâștiga demnitatea.

Alegerile din Italia au fost câștigate de partidul lui Giorgia Meloni, iar Uniunea Europeană a reacționat dur la rezultatele alegerilor.

Giorgia Meloni, viitorul premier din Italia, discurs fulminant

Giorgia Meloni este cel mai probabil viitorul premier din Italia după ce a câștigat alegerile interne. Aceasta a ținut un discurs de zile mari în care a explicat că națiunea își va recâștiga demnitatea și mândria. Meloni a explicat că prin acest vot, italienii le-au dat o responsabilitate enormă și nu îi va dezamăgi:

„Italienii ne-au încredinţat o responsabilitate importantă. Acum va fi sarcina noastră să nu îi dezamăgim şi să facem tot ce putem pentru a restitui Naţiunii demnitatea şi mândria. Astăzi am făcut istorie”, a scris Meloni marţi pe Twitter.

Aceasta a mai explicat că în Italia a existat o ”noapte a mândriei” și că totul se va schimba în Italia. Meloni a fost felicitată de liderii tuturor partidelor de dreapta din Europa cum ar fi Marine Le Pen, liderii formațiunii Alternativa pentru Germania, dar și de premierul polonez, Mateusz Morawiecki.

Alegerile din Italia au decis marele câștigător, dar și învinşii. Partidele de stânga nu au reuşit să stârnească interesul votanților și au suferit înfrângeri usturătoare. Aceasta s-a mai făcut remarcată și prin discursurile împotriva ideologiei de gen. Meloni a arătat că oamenii nu sunt numere și că nu este de acord cu denumirea de părinte 1 sau părinte 2

Acum au reînceput discuțiile despre eliminarea „mamei” și „tatălui” din documente, pentru că familia este un inamic, identitatea națională este un dușman, identitatea gen (în sens biologic) este un dușman, tot ce ne definește pentru ei este un inamic. Este jocul „adevărului unic”, trebuie să ne ia tot ceea ce suntem, pentru că atunci când nu mai avem identitate și rădăcini, vom fi privați de conștientizarea realității și vom fi incapabili să ne apărăm drepturile. Acesta e jocul lor. Vor să fim „părinte 1” și „părinte 2”, de gen LGBT, cetățeanul X și…coduri! Dar noi nu suntem niște coduri, suntem persoane și ne vom apăra identitatea. explica Melonia.

Va fi, Giorgia Meloni, premierul Italiei?

Giorgia Meloni a câștigat fără drept de apel alegerile din Italia, iar acest lucru îi asigură o linie rapidă spre funcția de premier al țării. Conform datelor existente, alianța din care face parte Liga, Forza Italia (condusă de Silvio Berlusconi) și Fratelli d’Italia are o majoritate covârșitoare atât în Camera Deputaților cât și în Senat. La Senat aceștia au 112 mandate dintr-un număr total de 200, iar la Camera Deputaților dețin 235 de locuri din cele 400.

Negocierile pentru funcția de premier vor începe în octombrie, din momentul în care noul Parlament se va instala în mod oficial. Negocierile vor fi purtate între președintele Italiei și câștigătorii alegerilor. Politica coaliției se îndreaptă spre măsuri împotriva migrației prin Marea Mediterană, spre o renegociere a fondurilor europene care prevăd relansarea după pandemie. Meloni a promis şi reducerea impozitelor, dar și măsuri care să încurajeze normalitate, cum ar fi familia.

Așadar, discursul lui Giorgia Meloni, viitorul premier din Italia, ar putea să stârnească valuri negative din partea neomarxiştilor din Uniunea Europeană.
Comentarii
 • Bruxellesul este plin de oamenii lui Soros, de activisti LGBT, si de lobystii corporatiilor transnationale. Sa-l cureti este mai greu decat sa-l desfiintezi. Solutia este desfiintarea, si, daca este cazul, recladirea pe alte baze. Fara trantori, fara prerogative supranationale.

 • @livia „mUE” care este zici tu ca „e o cloaca” a pompat din 2007 in curu’ Romaniei miliarde de EUR pentru dezvoltare pe toate planurile economice. tramvaiele si autobuzele noi care circula azi in Iasi sunt cu bani de la UE, cladirile de patrimoniu renovate pana azi sunt cu bani de la UE, spitale, crese, CET-ul care iti da caldura iarna, la fel, canalizarile si tevile inlocuite prin oras pana acuma sunt cu bani de la UE, malul indiguit al Bahluiului sunt cu bani de la UE, si cate si mai cate s-au facut in Iasi din 2007 au fost cu bani de la UE. asa ca taci in plm de trol rusofil!

 • UE este pe topogan de multa vreme. Motivul este lacomia mioapa a Vestului. UE a fost gandita sa puna impreuna resursele Vestului si ale Estului. Insa Vestul, lacom, a facut din Est o colonie si o piata sigura (piata fara concurenta) .
  Mai intai, a distrus economia Estului. Modelul de piata sigura nu admite nicio concurenta interna sau externa. Apoi, pentru a-si maximiza profiturile, a externalizat in Asia majoritatea productiei.

  Consecintele?
  – Pierderea de viteza a economiei. Distrugerea economiei in Est a insemnat pierderi de 2300 miliarde euro in active preponderent industriale. Asta se simte.
  – Declinul economiei reale in UE. Cumparam marfuri fabricate in Asia sub eticheta vestica.
  – Arogarea de privilegii economice in coloniile estice a dus la pierderea competitivitatii globale.

  Ce ne asteapta? Nimic bun. Stagnare cand nu este declin, asta este definitia UE. Ratele de crestere in UE sunt net sub cele mondiale. In 2008, ponderea UE in PIB-ul global era de aproape 21%. In 2021 era de 13,99%. Suntem pe topogan.

 • Au aparut pupatorii in cur si sclavii de serviciu ai rusiei,mai BOILOR daca Romania nu era in UE si NATO azi era UCRAINA sau in cel mai fericit caz Moldova.Nu va bucurati handicapatilor nu mor caii cand vor cainii

 • ba ragalie, esti diliman? astia dau date, cifre, tu-i injuri. daca bagi capu in nisip ca strutu si injuri in borta crezi ca nu mai vine lupu? vine ba. doar ca nu-l vezi cand iti ia gatu.

Adauga un comentariu